15 / 05 / 2024

Bursa Yunuseli toki çekilişi

Bursa Yunuseli toki çekilişi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri için inşa edilen konutların yer belirleme kuraları 15 Temmuz Cuma günü çekildi.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Bursa Osmangazi TOKİ 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Bursa İznik TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Bursa İznik projesinde yer alan 8 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm takası!

Bursa Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılı kentsel dönüşüm projesi başlatan Osmangazi Belediyesi, yeni projedeki daireleri şehir merkezindeki kentsel dönüşüm sahasına taşıyıp, lojmanlarla takas edecek.

Bursa İznik TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İznik projesinde yer alan 145 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

Selam Rezidans Yunuseli ile rezidans konforu!

Bugüne kadar 2 binden fazla konut üreten Murat Özer İnşaat, 'Selam Rezidans' markasıyla Bursa Yunuseli'nde yeni bir dönem başlatıyor. Projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar her aşamasında büyük titizlik gösterilen Selam Rezidans projesi 151 daire ve AVM'den oluşuyor.

Bursa İznik TOKİ'de başvuru dönemi başlıyor!

Bursa İznik TOKİ projesindeki 145 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bursa Yunuseli Viyadüğü'nün ihalesi 16 Ekim'de!

Bursa Yıldırım yönünden gelen araçları Paşa Çiftliği kenarından Yunuseli Kanalı’na bağlayacak Yunuseli viyadüğünün ihalesi 16 Ekim Pazartesi günü yapılacak.

Bursa İznik TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Bursa İznik TOKİ projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Bursa Yunuseli toki çekilişi Haberi

Bursa Yunuseli toki çekilişi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri için inşa edilen konutların yer belirleme kuraları 15 Temmuz Cuma günü çekildi.

Bursa Yunuseli’nde yaptırılan 452 konut 2+1 ve 3+1 planında tasarlandı.

Kura çekimi Fethiye Kültür Merkezi'nde noter huzurunda gerçekleştirildi. Dairelerine kavuşmanın sevincini yaşayan gazeteciler, kura çekimini heyecanla takip etti.


TOKİ...