25 / 07 / 2024

bursa zimir arası kaç saat

bursa zimir arası kaç saat

Bursa'da, Ankara-İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yolun tamamlanmasıyla şehir ulaşımının nefes alacağını belirtti...

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası demiryolu seyahati 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından çalışmaları devam eden projelerle ilgili son gelişmeleri Bakan Adil Karaismailoğlu açıkladı.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Hasköy – Balat arasına yeni köprü!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Bursa Panayır-Yunuseli arasına modern düzenleme!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol meclis gündeminde!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Bursa Hasköy-Balat arasına yeni köprü yapılacak!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılacak yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Bursa Modern ve İstanbul arası 1 saate iniyor!

Bursa’nın en büyük ve Avrupa’dan ödüllü konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ile İstanbul arasındaki ulaşım süresi, 2015 yılının sonunda tamamlanması planlanan İzmit Körfez Geçiş Proje ve Köprüsü sayesinde 1 saate inecek.

Bursa inşaat fuarına hazır!

13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bursa Ulucami binaların arasında kaldı!

Tarihi ve doğal güzellikleri ile bilinen Bursa'da, son yıllarda artan betonlaşma sebebiyle tarihi yapılar görünmez oldu. Hemen önündeki 20 kubbeli Ulucami ise güçlükle seçiliyor.

Körfez emlakçıları Bursa'ya geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenecek olan Bursa İnşaat Fuan, 9-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Körfez ülkelerinden inşaat ve gayrimenkul yatırımcıları Bursa'ya geliyor.

bursa zimir arası kaç saat Haberi

bursa zimir arası kaç saat


Bursa'da, Ankara-İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yolun tamamlanmasıyla şehir ulaşımının nefes alacağını belirtti.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarla birlikte 30 metrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altepe, "Bursa, altyapısıyla, üst yapısıyla hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu konuda özellikle kentimizin ulaşılabilir bir kent olması ve kent içi trafiğin rahatlaması konusunda önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bursa’da, planda olmasına rağmen uygulamada olmayan yolları birer birer yapıyoruz. Bursa’yı boydan boya ve dikine geçen caddelerimiz, bu dönemde hızla açılıyor. Ana arterlerin açılması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir faaliyet gösteriyoruz. Bursa’nın gündeminde yaklaşık 30 yıldır olan ve bir türlü gerçekleşmeyen 30 metrelik yol da bu dönemde yapıldı. Bu sayede, Ankara-İzmir istikametindeki...