06 / 05 / 2024

Bursada dev arıtma tesisi

Bursada dev arıtma tesisi

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Bozova Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı sürüyor!

Bozova'da kentleşme ve sosyal alanda dev yatırımlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yapımını tamamladığı atık su arıtma tesisinin ek bağlantı hatlarını revize ediyor.

Erzurum Büyükşehir Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev çevre yatırımlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yapıldı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da dev projeler ardı ardına hayat bulmaya devam ediyor. İl genelinde 800 bin kişinin su ihtiyacının yanı sıra bereketli Urfa toprağına verim sağlayacak olan Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği’nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde kuracağı 100 milyon liralık dev atık su arıtma tesisinin temel atma törenini gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Bursa'ya 32 milyon liralık arıtma tesisi inşa edildi!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu.

Bursa'da kanalizasyon atıkları için dev arıtma tesisi kuruldu!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu

Kütahya'da yeni bir arıtma tesisi kurulacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kente dev bir arıtma tesisi kurulacağını kaydetti. Başkan Saraçoğlu, tesisle ilgili olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar ile bir araya geldi.

Aydın'daki atıksu arıtma tesisleri devreye giriyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nden temiz çevre ve su kaynaklarını korumak için dev adım. ASKİ devraldığı 6'sı kullanılmaz durumda olan 3'ü yetersiz toplan 9 Atıksu arıtma tesisini tek tek devreye alıyor.

Bursada dev arıtma tesisi Haberi

Bursada dev arıtma tesisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Söylemiş Köyü'ndeki su terfi istasyonu ile ilçenin kanalizasyon arıtma tesisini inceledi. Bütünşehir uygulaması kapsamında ilçelerde tüm ihtiyaçları birer birer giderdiklerini belirten Altepe, bunlardan en önemlisinin de içme suyu olduğunu söyledi. Tüm ilçelere sağlıklı ve kaliteli içme suyu kazandırılmasının belediyenin önemli bir hizmet alanı olduğunu kaydeden Başkan Altepe, "Artık kırsalımız da bu tür hizmetleri alıyor. İlk etapta 256 kilometrekare olan Bursa'mızın hizmet sınırı, 11 bin 690 kilometrekareye çıktı. Bu alanda bulunan tüm insanlarımıza sağlıklı içme suyunu ulaştırmak bizim görevimiz. Onun için yoğun bir faaliyet gösteriyoruz" dedi. 


SU TERFİ İSTASYONU YENİLENDİ 

Söylemiş Köyü'nde bulunan su terfi istasyonunun bu kapsamda yenilendiğini, 100 ton kapasiteye sahip deponun 200 ton kapasiteye çıkartıldığını, üzerindeki tüm...