07 / 05 / 2024

bursada golf merkezi

bursada golf merkezi

Turizm Bakanlığı'nın Bursa'da tahsise açtığı termal ve golf turizmine yönelik 268,7 milyon liralık yatırımla 4 milyon 118 bin 404 metrekarelik alanda 4 otel, bin 440 yatak kapasitesi öngörülüyor.

Hilton Dalaman'dan Muğla'ya kongre merkezi!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

STK'lar Ankara Golf Kent'te buluştu!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent 18 Aralık 2016 günü Ankara Golfkenti ziyaret eden Sivil Tolum Kuruluşlarının yöneticileri mutlu ve zinde bir yaşam için “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf sporunu keşfe çıktılar.

Dünya şampiyonları golf turnuvasında yarışıyor!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10:00’da Dünya Şampiyonları ile golf severleri buluşturuyor.

Trabzon Yomra golfün merkezi olacak!

Trabzon'un Yomra ilçesinde denizde dolgu alanı üzerine yapılacak golf sahasıyla ilçenin turizm potansiyelinin artırılması ve golfün merkezi olması hedefleniyor.

Bolu, yapılacak yeni tesislerle sporun merkezi olacak!

Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.

Sakarya'nın 5 ilçesinde golf ve geriatri merkezi kurulacak!

Mahmut Kösemusul, “Akyazı, Hendek, Sapanca, Taraklı ve Karasu ilçelerimizde golf ve geriatri merkezi, kış sporları, süs bitkiciliği, doğa ve kongre turizmi ile termal turizmin, sahil turizminin canlandırılması noktasında önemli çalışmalar var

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

M'Expo Center'ın golf sahalarına Koç talip oldu!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center'a yapılacak golf sahalarına Koç Ailesi talip. Şirket, M'Expo Center'a inşa edilecek golf sahalarının hem yatırım hemde işletmesini üstlenmek istiyor..

Turizm Bakanlığı Bursa'yı golf merkezi yapacak!

Turizm Bakanlığı'nın Bursa'da tahsise açtığı termal ve golf turizmine yönelik 268,7 milyon liralık yatırımla 4 milyon 118 bin 404 metrekarelik alanda 4 otel, bin 440 yatak kapasitesi öngörülüyor.

Kemer Golf & Country Club, uluslararası Balkanlar'daki en büyük tesis!

Sporun merkezi Kemer Count Avrupa'nın en büyük atlı spor tesislerinden birine ve İstanbul'un tek 18 delikli golf sahasına ev sahipliği yapan Kemer Golf & Country Club, tenis sporunda da bir cazibe merkezi oldu...

Türkiye'nin en büyük golf merkezi açılıyor!

Hilton Dalaman Sarıgerme bünyesinde Türkiye'nin en büyük golf sahası açılıyor...

Richard Allenby-Pratt'in kabusu gerçek oluyor: Dubai'de çöle kayak merkezi yapılacak!

Richard Allenby-Pratt, kabus senaryosu verdiği projesini Dubai gerçeğe çevirmeyi hedefliyor. Çölün ortasına golf sahaları ve kayak merkezi yapacak olan Dubai, bir nevi doğa ile savaşıyor

Zengin Araplar Bursa'ya golf oynamaya gelecek!

Bursa'ya 2 milyar dolarlık termal turizm merkezi ve golf sahaları kurulacak. Başbakan Erdoğan'ın “Burası sizin eviniz” diyerek davet ettiği Arap turistlerin tesislere büyük ilgi göstermesi bekleniyor

bursada golf merkezi Haberi

bursada golf merkezi

Turizm Bakanlığı'nın Bursa'da tahsise açtığı termal ve golf turizmine yönelik 268,7 milyon liralık yatırımla 4 milyon 118 bin 404 metrekarelik alanda 4 otel, bin 440 yatak kapasitesi öngörülüyor.Turizm Bakanlığı'nın Türkiye genelinde tahsise açtığı taşınmazlar arasında Bursa'da da dört arazi bulunuyor. Buna göre turizm yatırımları kapsamında tahsise açılan Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinin termal ve golf turizmine açılması planlanıyor. Toplamda 268,7 milyon liralık yatırım öngören tahsisin 194,8 milyon lirasını golf, 73,9 milyon lirasını ise termal turizm oluşturuyor. Biri 102, diğeri 92.8 milyon liralık yatırım tahmini yapılan iki golf tesisinde ise termal olanakların yanı sıra 18 delikli golf sahasının yer alması planlanıyor. Golf ve termal olarak ayrılan yatırımların toplam yatak kapasitesi bin 440, tahsis edilen toplam alan ise 4 milyon 118 bin 404...