06 / 05 / 2024

Bursada kapana şantiyeler

Bursada kapana şantiyeler

Bursa'da 87 inşaatın işçi iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uygun olmadığı için mühürlendiğini bildiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel bu sayının Türkiye genelinde ise 758 olduğunu söyledi.

Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Altın fiyatları bu hafta zirve seviyelere yükseldi. Gram altın fiyatını 980 lira olduğunu gören yatırımcılar 'gram altınları satalım mı?' sorusunu gündeme taşırken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıları şok edecek açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...

PirCloud ile şantiyeler dijitalleşiyor!

Tüm sektörleri etkileyen dijitalleşmenin inşaat sektörünü de etkileyerek, bazı değişikliklere neden olması bekleniyor.

Türk inşaat sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2021 yılına umutla başlayan Türk inşaat sektörü, yeni pazarlara odaklanacak. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Balkanlar ve Avrupa’daki eski Doğu Bloku ülkeleri oldu. Türkler, coğrafyanın bir çok ülkesinde yeni şantiyeler kuracak...

Şantiyeler dijitalleşiyor!

Pir Yazılım ve "YapıRadar" işbirliği müteahhit ve şantiyecilere “2021 yılbaşı hediyesi gibi” bir indirim avantajı ile önemli bir fırsatı sunuyor.

Konutta satışlar arttı, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut kredi faizlerindeki düşüşle beraber bekleyen vatandaş alıma geçti. Konut piyasası hareketlenince başlayınca şantiyeler de hızlandı. Sektör temsilcileri, 2021'in yeni projelerin yılı olacağını belirtirken, inşaat sektöründe vites artırıldığını dile getirdi...

Pandemi süreci inşaat sektöründe nasıl ilerleyecek?

Koronavirüs sürecinin ardından müstakil, villa, bahçeli ve balkonlu ev tercihleri arttı. Salgın sonrası süreçte inşaat sektöründe, şantiyelerde dijital dönüşümün gündeme alınarak e-şantiyeler oluşturulacağı, sosyal mesafe dolayısıyla daha geniş metrekareli ofislere talebin artacağı öngörülüyor.

İnşaat-İş sendikasından 'İstanbul'daki şantiyeler durdurulsun' önerisi!

İnşaat-İş sendikası, coronavirüs salgını kapsamında İstanbul'da hayata geçirilen şantiyelerin durumuyla ilgili rapor yayımladı. 

İstanbul'daki şantiyeler hızla kapatılmalı!

İnşaat-İş sendikası, koronavirüs salgını sürecinde İstanbul'daki şantiyelerin durumuna ilişkin bir rapor yayımladı. Raporda, şantiyelerin hızla kapatılması gerektiği vurgulandı...

Şantiyeler bir süre kapatılmalı!

İMO İstanbul Şubesi tarafından hazırlanan koronavirüs dönemindeki şantiyelerin durumuna ilişkin raporda, şantiyelerin belirli bir süre kapatılmasının zorunlu olduğu vurgulandı...

İnşaat sendikalarından 'şantiyeler 3 hafta durdurulsun' çağrısı!

Dev Yapı-İş, İnşaat-İş ve İyi-Sen sendikaları ortak açıklama yaparak koronavirüs salgınına karşı şantiyelerde çalışmalara 3 haftalığına ara verilmesi için çağrı yaptı.

İstanbul'da şantiyeler bir hafta kapanacak! 

İstanbul'da okulların açıldığı hafta şantiyeler bir hafta süreyle kapanacak. Kapanan şantiyeler daha sonra kademeli olarak yeniden çalışmaya başlayacak.

Şantiyeler çalışacak, teslimler yapılacak!

Zorlu geçen 2018 yılının ardından 2019 ajandalarını doldurmaya başlayan sektör temsilcileri, yeni yılda kontağı kapatmadan yol almaya devam edecek.

Şantiyeler artık 5 yıldızlı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından vakfın Eyüpsultan’daki genel merkezinde düzenlenen Genç Yönetici Okulu’nun açılışına katıldı. 

Bursada kapana şantiyeler Haberi

Bursada kapana şantiyeler

Bursa'da 87 inşaatın işçi iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uygun olmadığı için mühürlendiğini bildiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel bu sayının Türkiye genelinde ise 758 olduğunu söyledi. 


Türkiye genelinde yaşanan iş kazalarının çoğunun madenlerde ve inşaatlarda meydana geldiğini ifade eden Tezel. iş kazalarından kaynaklanan ölümlerin ise en çok inşaatta olduğunu dile getirdi. Tezek son dönemde denetimlerin sıklaştığına dikkat...