21 / 05 / 2024

bursada sahipsiz kediler

bursada sahipsiz kediler

BURSA Osmangazi'de Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde bulunan kediler, soğuk kış günlerini villada geçiriyor. Barınakta yer alan 'Kedi Villaları'nda bulunan yaklaşık 270 kedi, hijyenik ve sağlıklı ortamda bakılıyor.

Enkazdan çıkan servet herkesi şok etti! 78 kiloluk altın sahipsiz kaldı!

Kahramanmaraş’ta halen enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Onikişubat ilçesinde yıkılan bir apartmandan herkesi şok eden bir ortaya servet çıktı. İşte detaylar!

Artık sahipsiz değiller! 30,5 Milyon kaydedildi

Elektronik Reçete Sistemi (E-Reçete) idare 5 yılda değişik cinslerden 182,4 milyon hayvan için 10,7 milyon e-reçete yapıldı, reçete edilen ilaç sayısı 226 milyonu aştı.

Ümraniye'de çevreyi tehdit eden metruk bina yıkıldı!

Ümraniye'de uçucu madde bağımlıları tarafından kullanılan sahipsiz bina, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

100 metrekarelik evde 110 kediyle yaşayan kiracı tahliye edildi!

İspanya’da 100 metrekarelik konutta 110 kediyle yaşayan kiracı tahliye edildi. Hayvan barınakları, yuvasız kalan kediler için yuva arayışına girdi.

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Süleyman Soylu: Sahipsiz metruk evleri yıkın!

Uyuşturucuyla mücadelenin devam ettiğini söyleyen Bakan Soylu, uyuşturucunun genellikle metruk binalarda kullanıldığını söyleyerek valilere, kaymakamlara ‘Sahipsiz metruk evleri yıkın’ talimatı verdi.

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 

Mersin Büyükşehir'den otel konforunda barınak!

Sahipsiz dostların daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, mevcut barınağa ek olarak Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi kuruyor.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörü sahipsiz!

İnşaat sektörünün sahipsiz olduğunu savunan Tahir Tellioğlu, TOBB'un elinden geldiği kadar sektöre yardımcı olmaya çalıştığını kaydetti. Tellioğlu, İmar Kanunu'nun bütüncül bir anlayışla ve imar adaletsizliğini engelleyecek şekilde yeniden düzenlenmesini talep ettiklerini belirtti.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

bursada sahipsiz kediler Haberi

bursada sahipsiz kediler

Osmangazi Belediyesi, sokakta yaşamlarını sürdüremeyecek durumdaki hasta ve sakat kedilere, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde yer alan 'Kedi Villaları'nda hijyenik ve sağlıklı bir yuva imkanı sunuyor. 25 metrekare taban genişliğine sahip olan ve Osmanlı mimarisi örnek alınarak tasarlanan iki adet dubleks kedi villasındaki kediler, günde yaklaşık 8 kilo kuru mama ile besle niyor. Soğuk kış günlerinde kedilerin üşümemeleri için, villalar içerisinde gün boyu soba yakılıyor. 


Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'ni gezerek incelemelerde bulunan ve villalarında yaşayan kedileri seven Osmangazi Belediye Başkanı Ak Parti'li Mustafa Dündar, "Sokakta zor şartlar altında yaşayan bakıma muhtaç kedilerimizi toplayarak, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde barınma imkanı sağlıyoruz. Barınmanın yanında tedavilerini yaparak sağlıklarına kavuşmalarını ve son derece sağlıklı ve hijyenik şartlarda yaşamalarını sağlıyoruz. Barınağımızda yer alan...