30 / 04 / 2024

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 




Sahipsiz hayvanları koruma ve barınma alanları sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu alanlara bir yenisini daha eklemek için çalışmalara başladı. 

 

İBB Pendik-Tepeören'de yeni bir Hayvan Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı kazandıracak. Pendik-Tepeören'de hizmete girecek olan  1.240 hayvan kapasiteli yeni Hayvan Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı yakın bir zaman içerisinde hayvan kabulüne başlayacak. 

 

Bu yeni açılacak olan Hayvan Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda hayvanlara aşılama, kısırlaştırma ve mikroçip uygulamalarının yanı sıra, ortopedik operasyonlar için Osteosentez Ünitesi, Diş Ünitesi (DentiVet), köpek yıkama makinası (DuşPet), muayene ve küçük operasyonların yapılabildiği mobil karavan (VetKabin), ihbarlara hızlı müdahale amaçlı motorize ekip (MotoVet) hizmetleri verilecek. 

 

Yeni açılacak olan bakımevi haftanın her günü saat 10:00 ile 15:00 arası ziyarete açık olacak. Hayvan Bakımevinde; engelli, yaşlı, aşırı zayıf ve küçük ırk köpekler hayatları boyunca barınabilecekler. 
 


Geri Dön