28 / 04 / 2024

bursada toki isteği

bursada toki isteği

Bursalı emekli ve engelliler TOKİ'ye 240 ay vadeli konut projelerinin Bursa'dan başlaması için çağrıda bulundu. Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması istendi.

TOKİ, Çömlekçi II. Etap dönüşüm alanında 480 kişiyle anlaştı!

Çömlekçi II. Etap Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri devam ediyor. 68.2 milyon liralık sözleşme imzalanan hak sahiplerine, tapu devrinin yapılması ile birlikte satın alma bedelleri de peşin olarak ödeniyor.

TOKİ İzmir Çiğli 2. Etap heyelan önlenmesi ihalesi bugün!

İzmir Çiğli Toplu Konut Alanında 2 Etap Heyelan Önlenmesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ 205 iş yeri ile 15 konutu satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 205 iş yeri ile 15 konutu satışa çıkardı. TOKİ’den 7.500 TL’den başlayan iş yerleri, 65.633 TL’den başlayan konutların ihalesi 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Divridiği Hacıkumru 2. Etap'da 393 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas İli ,Divriği İlçesi Hacıkumru Mahallesi 2. Etap'a toplamda 393 konut inşa edecek.

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Orhangazi'de 3 yeni TOKİ projesi için adım atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 3 ayrı etapta 1.580 konutun inşa edildiği Orhangazi'de 3 yeni etapta yeni konutlar yapılması için çalışma başlatıldı.

Bingöl AFA ve OHAL Konutları'na dönüşüm isteği!

Bingöl'ün Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan AFA ve OHAL Konutları çürümeye yüz tutmuş durıuııda. Yıkılmak üzere olan binalar mahalle halkını tedirgin ederken konut sakinleri binalarının kentsel dönüşüm programına alınmasını istiyor.

Besni'de 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı devam eden 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı.

Erzurum Aşkale TOKİ konutları için kuralar çekildi!

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği toplam 138 konutluk toplu konut uygulamasında hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi düzenlendi..

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su oldu!

Türkiye’de 51’i entegre, 17’si öğütme tesisi olmak üzere, toplam 68 kuruluşu temsil eden Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Oğuz Tezmen’in kendi isteği ile ayrılması ile boşalan CEO koltuğuna 25.7.2016 tarihi itibarı ile İsmail Bulut oturdu.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

bursada toki isteği Haberi

bursada toki isteği

BURSALILAR Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması için TOKİ'ye çağrıda bulundu. 



Türkiye genelimde 700 bin, Bursa'da 24 bin emekli üyesi olan Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi, TOKİ tarafından açıklanan 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile satılacak toplu konutların ilk olarak Bursa'da inşa edilmesini istiyor. Konuyla ilgili konuşan Nilüfer Dernek Başkanı Kenan Pars, "Emekliler için açıklanan alt gelir grubuna yönelik konutların ilk olarak 430 bin emeklinin bulunduğu Bursa'da yapılmasını istiyoruz. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, TOKİ konutları konusunda oldukça tecrübeli. Biz de Türkiye Emekliler Derneği olarak başta devlet büyüklerimizden ve Bursa Valimizden TOKİ konutlarının ilk olarak Bursa'da inşa edilmesini istiyoruz." diye...