06 / 07 / 2024

Bursada ulaşım ihalesi

Bursada ulaşım ihalesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay hattını Kent Meydanı'ndan Yalova Yolu'ndaki Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne uzatma projesi, ihaleye yapılan itiraz sebebiyle sarkma noktasına geldi.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün!

İlk etabı 29 Ekim’de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün düzenlenecek. İhalede tahmini bedeli KDV dahil 468 milyon TL olarak belirlendi.

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi 2018'de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan'ın yaptığı açıklamalara göre, yıl sonunda proje çalışmaları tamamlanarak 2018'de yap-işlet-devret modeliyle yapım ihalesi yapılacak..

Kocaeli tramvay hattı yapım ihalesi imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak arasında tramvay hattı yapım ihalesi sözleşmesi imzalandı. Kocaelililer için yalnızca ulaşım aracından ibaret olmayan tramvay projesiyle birlikte 30 yıllık hayal de gerçek oluyor.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak...

Sarphan Finans Park ulaşım!

1 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı Sarphan Finans Park ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım!

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım kapsamında adres bilgileri ve krokili anlatım haberimizin içinde yer alıyor

Torun Tower ulaşım!

Torun Tower ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 400 milyon TL yatırımla yükselen Torun Tower Mecidiyeköy Esentepe'de inşa ediliyor...

Evora İstanbul ulaşım!

Evora İstanbul ulaşım , adres, telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasını taşıyor...

İzmir Egesel Bayraklı ulaşım!

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan İzmir Egesel Bayraklı ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Bursada ulaşım ihalesi Haberi

Bursada ulaşım ihalesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye açılan tramvay hattının Kent Meydanı'ndan Yalova Yolu'ndaki Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne uzatma projesine 13 firmanın katılmıştı. Bursalı Öztimurlar'ın yan şirketi KMN'nin kazandığı T-2 ihalesine iştirakçilerden GCF-Peker İnşaat ortak girişimi ile Ultra Teknoloji firması itiraz etti.

İtiraz sebebiyle ihale sürecinin tamamlanması zaman alacağı gibi, hedeflenen işe başlama ve bitirme takviminin de sarkabileceği ifade edildi. 133 milyon 663 bin liralık en düşük teklifle Bursalı KMN firmasının kazandığı ihaleye Ultra Teknoloji şirketi 133 milyon 836 bin lira, GCF-Peker konsonsiyumu ise 158 milyon 494 bin 376 lira teklif vermişti. Projenin yaklaşık maliyeti ise 211 milyon lira olduğu açıklandı.


173 bin liralık farkla işi kaybeden Ultra Teknoloji ile daha alt sıralardaki GCF-Peker ortaklığının KİK'e yaptığı itirazın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Çünkü...