29 / 04 / 2024

Bursada yapılacak kavşaklar

Bursada yapılacak kavşaklar

Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlayan trafik yüklerinin her geçen gün arttığı Ata Bulvarı’ndaki trafik sorunu Işıktepe ve Fethiye Mahalleleri arasında yapılacak kavşakla son bulacak.

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

İstanbul Avrupa Yakası'nda 710 bin metrekarelik park yapılacak!

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü semt parkları, kavşakları ve kamu bahçelerinde revizyon ve yapım işi ihalesini 18 Eylül 2018 Salı günü yapacak...

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşılırken, trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya gidiş istikametinde yapılıyor.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Bingöl yeni terminale kavşak yapılacak!

Bingöl Belediyesi, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce zeminde yapılan etüt çalışmalarının ardından plan değişikliğine gitti. Meclis'te alınan kararla otobüs terminali önünde kavşak yapılacak.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Kayseri'ye yeni alt geçitler yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çelik, özellikle Kocasinan Bulvarı ve Sivas Caddesi'nde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemeleri ve alt geçitler konusunda brifing aldı.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Denizli Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi ne zaman yapılacak?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi.

Antalya Çallı Kavşağı'na yapılacak köprü vatandaşa sorulacak!

Başkan Türel, Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asma köprü ve Atatürk heykelinin taşınacağı yeri Antalyalılara soracaklarını açıkladı.

Bursada yapılacak kavşaklar Haberi

Bursada yapılacak kavşaklar

Raylı sistemler, yeni açılan ve genişletilen yollar ile köprü ve kavşak düzenlemeleri ile trafik sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, hizmete açılan BUTTİM ve Demirtaş kavşaklarının ardından trafik yoğunluğunun gün geçtikçe arttığı Ata Bulvarı’na da bir kavşak kazandırmak için çalışmaları başlattı. Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlanması nedeniyle önemli bir güzergah olan aynı zamanda da Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş çıkışların sağlandığı Ata Bulvarı’na yapılacak kavşak ile bölgedeki trafik yoğunluğu da ortadan kalkacak.

Işıktepe Mahallesi ile Fethiye mahalleleri arasında yapılacak kavşağın inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın’dan projenin detayları hakkında bilgi aldı. Söz konusu yere kavşak yapılması yönünde bölge halkının uzun süredir talepleri olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “İki mahallemize giriş...