29 / 04 / 2024

bursadaki huzur evleri

bursadaki huzur evleri

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Bursa Nilüfer'e ikinci huzurevi!

Nilüfer’e yeni bir huzurevi daha yapılması için ilk adım atıldı. Çamlıca Mahallesi’ne yapılacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi projesinin protokolü imzalandı.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Abel Çengelköy Evleri geliyor! Yeni Proje!

Abel İnşaat imzası taşıyan Abel Çengelköy Evleri 108 adet daireden meydana geliyor. Proje "Kusursuz Huzur" sloganıyla basına tanıtılıyor.

We Haliç Evleri ev fiyatları!

We Haliç Evleri ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla basına tanıtılan proje 58 bin 500 metrekare alana sahip.

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

Huzur Park Evleri satış ofisi!

Huzur Park projesi İstanbul Pendik'te Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup tarafından hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor...

Huzur Park Pendik fiyat listesi!

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Huzur Park Evleri toplam 80 daireden oluşuyor. Huzur Park Pendik fiyat listesi 349 bin TL'den başlıyor...

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi!

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Güneş Huzur Park Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Güneş Huzur Park Evleri daire fiyatları!

Güneş Huzur Park Evleri projesi Çerkezköy'de KC-MİRAÇ YAPI ve AYAROĞLU İNŞAAT imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin 2017 yılı sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Karabük İhlas Evleri 1. Etap Konutları teslim edildi!

Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı.

VistaHill Bodrum Evleri lansman fiyatlarıyla satışa çıkarıldı!

VistaHill Bodrum haziran ayı itibariyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Dört mevsim yaşayabileceğiniz ve tüm üniteleri denizi gören VistaHill Bodrum Evleri, Bodrum’un eşsiz doğasında huzur bulmak isteyenleri hayallerine kavuşturuyor.

İhlas Evleri 1.etap konutlarında anahtar teslimi yapıldı!

Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu inşaat, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı.

1973 yılında Altunizade'de 400 yataklı huzur evinin temeli atılmış!

1973 yılında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı tarafından Üsküdar Altunizade'de yaptırılacak olan 400 yataklı hastane ve huzurevlerinin temeli, Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk tarafından atılmış.

bursadaki huzur evleri Haberi

bursadaki huzur evleri


Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla kente kazandıracağı huzurevinde artık sona gelindi. Çevre düzenlemesini ve arsa teminini Nilüfer Belediyesi’nin üstlendiği Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin hizmete girmesi için geri sayım başladı.

İşletmesi Nilüfer Belediyesi tarafından yapılacak olan huzurevini Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet Akaç ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile hayırsever aile adına Murat Altınmakas’ın da hazır bulunduğu ziyarette, tesis büyük övgü aldı. Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile beraberindeki heyet, tüm birimlerini gezdikleri 5 bin 540 metrekarelik bir alanda yapılan, 82 oda kapasiteli modern donanımlı binaya övgüler yağdırdı.


Vali Yardımcısı Güngör, kente kazandırılan  huzurevi için Başkan Mustafa Bozbey ve...