22 / 07 / 2024

bursadaki itfaiye istasyonu

bursadaki itfaiye istasyonu

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Çorum Osmancık’a modern itfaiye istasyonu!

Osmancık İtfaiyesi, Belediye Hizmet Kampüsüne inşa edilen yeni itfaiye binasının inşaatı tamamlandı

Bursa'daki itfaiye istasyonu sayısı 46’ya yükseldi!

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve itfaiye istasyonu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Akseki’ye hizmet sağanağı sürüyor. Göreve gelir gelmez Akseki’nin 30 yıllık su sorununu çözen Başkan Türel’in 1 yıl önce temelini attığı Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve İtfaiye İstasyonu da tamamlandı.

Ankara Gölbaşı İtfaiye İstasyonu yeni yüzüne kavuştu!

Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin verdiği desteklerle Gölbaşı itfaiye ekipleri, viraneye dönen binanın tadilatını kendileri yaptı.

Ankara Nallıhan'da 3.8 milyon TL'ye satılık petrol istasyonu!

Ankara İli, Nallıhan İlçesi'nde bulunan petrol istasyonu Nallıhan İcra Dairesi tarafından 4 ağustos günü saat 11:00 ile 11:45 arası açık artırma usulü ile ihale ediliyor.

İzmit'te 3 baz istasyonu yıkım kararı çıktı!

İzmit Belediyesi Encümen toplantısında 3 kaçak baz istasyonu için yıkım kararı çıktı. Emine Zeybek Başkanlığında toplanan İzmit Belediyesi Encümeni, belediye mülkiyetindeki bazı yerleri kiraya verdi.

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

İBB 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışması başlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı.

Edirne Belediyesi yeni itfaiye binası inşa edecek!

Sanayi Sitesi yanında bulunan alana yeni itfaiye binası yapılacağını belirten Başkan Gürkan, "Buraya yeni modern ve gerçek bir itfaiye binası yapıyoruz, yeni itfaiye binasının temelini 1 ay içinde atmayı planlıyoruz, proje çalışmaları bitti ihale aşamasın

Mamak'ta icradan 4.8 milyon TL'ye akaryakıt istasyonu!

Ankara Mamak'ta 19 Mayıs bulvarı üzerinde bulunan akaryakıt istasyonu, Ankara 14. İcra Dairesi tarafından 14 Mayıs 2015 günü 15:30 ile 15:35 arası ihale ediliyor.

Gemlik Belediyesi'nden 2.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından Küçükkumla Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu 2 milyon 500 bin TL'ye 17 Mart 2015 Salı günü ihale ediliyor.

Nevşehir Belediyesi'nden 2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Nevşehir Belediyesine ait Bekdik Mahallesi'nde bulunan akaryakıt satış ve bakım istasyonu 18 Mart 2015 Çarşamba günü 2 milyon 2 bin 949,75 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Adana Seyhan'da icradan 3 milyon TL'ye akaryakıt istasyonu!

Adana Seyhan'da bulunan 366.00 metrekare yüzölçümüne sahip akaryakıt istasyonu Adana 10. İcra Dairesi tarafından 13 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

bursadaki itfaiye istasyonu Haberi

bursadaki itfaiye istasyonu


Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu. Mahalle meydanındaki itfaiye istasyonu önünde yapılan törene, çok sayıda vatandaş katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gönüllü itfaiye istasyonlarının güvenli ve huzur şehri anlamında çok önemli bir hizmet olduğunu vurguladı. İtfaiyeciliğin dakikalar içerisinde yerine getirilmesi gereken bir meslek olduğunu kaydeden Başkan Altepe, nüfusu 1000’in üzerinde olan mahallelere getirdikleri hizmeti Orhangazi Narlıca ve 16 noktaya daha taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Narlıca Meydanı’nda kurulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu’nun bağlı noktalarıyla birlikte hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan Başkan Altepe, “Gönüllü itfaiyecilik sistemimiz teşkilatımıza güç kazandırmış, hizmet verimliliğini artırmıştır. Bu anlamda bugün 17 birimimizi daha...