03 / 08 / 2024

bursadaki kolejleri bursadaki yeşil alanlar

bursadaki kolejleri bursadaki yeşil alanlar

Okurlarımız sürekli soruyorlar. “Gazetede anons yapıp duruyorsun, neresi bu kolej arsası?” diye.Bende kendilerine,” zamanı, vakti saati gelince yayınlayacağız.”Diye cevap veriyorum.Evet, o vakit ve saat geldi. Gün geldi...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Doğa Kolejleri satıldı!

Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde (bugün) imzalandı. Satış işlemi, Metal Yapı Konut ile Fethi Şimşek ve Turkven tarafından danışmanlık verilen yabancı yatırımcılar arasındaki anlaşmanın imzalanmasıyla sonuçlanmış oldu.

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016'da kapılarını açacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, hem altyapıya destek verecek, hem de kulübe ek gelir sağlayacak Antalyaspor Kolejleri projesinin müjdesini verdi.

İzmir’e 150 milyon TL’lik kampüs yapılacak!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir’e 150 milyon TL’lik yatırım yapacak. İki kampüs ile Bahçeşehir Kolejleri genişlerken, yeni Uğur Okulları kampüsleri hayata geçecek.

Mektebim Kolejleri Körfez yatırımcısı SEDCO ile Türk okulları açacak!

Körfez bölgesinin en büyük yatırım gruplarından SEDCO'yla ortak olan Mektebim Kolejleri, Arap Yarımadası, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlara açılacak.

Manisa'da açılacak Amerikan Kültür Koleji'nin temeli atıldı!

Türkiye'deki 81'inci okul, 2015-16 eğitim öğretim yılında hizmete girecek. Kültür Koleji Manisa'da açılacak Amerikan Kültür Kolejleri, 81'inci okulunun temelini Manisa'da attı...

Yükseliş Mimarlık Fakültesi'nin kurucu Hacı Ali Demirel toprağa verildi!

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel (87), memleketi Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi'nde defnedildi.

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Yükseliş Mimarlık'ın acı günü! Hacı Ali Demirel vefat etti!

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in kardeşi, Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu Hacı Ali Demirel Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi,yarın aile mezarlığına defnedilecektir.

Okyanus Koleji'nin Adana tanıtımı!

OKYANUS Kolejleri, İstanbul dışındaki ilk şubesini açtığı Adana'da tanıtım düzenledi. Farklı illerde eğitim veren okulları bünyesine katan Okyanus Kolejleri, Adana Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Güneydoğu'ya petrol mühendisi yetişsin diye, 18 milyon dolara 2 okul kurulacak!

Bahçeşehir Kolejleri, 2012-2013 eğitim öğretim yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Batman ve Mardin'de iki okul açacak

Bahçeşehir Kolejleri, Amerika'da açılacak!

ABD'li yatırım fonu Carlyle, yüzde 48'ini aldığı Bahçeşehir Kolejleri'ni dünyaya yayacak. Carlyle Türkiye Yöneticisi Can Deldağ, "ABD'de okul açacağız" dedi

Merinos Tekstil Sanayi Müzesi kapılarını ziyaretçilerine açtı!

Türkiyede bir ilk olduğu bildirilen Bursadaki "Merinos Tekstil Sanayi Müzesi", törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı. TKB Danışma Kurulu ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Sözen, bu tür eserlere sahip çıkılması gerektiğini söyledi

bursadaki kolejleri bursadaki yeşil alanlar Haberi

bursadaki kolejleri bursadaki yeşil alanlar

Okurlarımız sürekli soruyorlar. “Gazetede anons yapıp duruyorsun, neresi bu kolej arsası?” diye.


Bende kendilerine,” zamanı, vakti saati gelince yayınlayacağız.”Diye cevap veriyorum.


Evet, o vakit ve saat geldi. Gün geldi.


Burası, Nilüfer ilçesinin Özlüce Mahallesi’nde bulunan ve şu anda Altınşehir Mahallesi’ndeki bir özel okul.


Okul, Bursa’nın senelerdir eğitim faaliyetlerini sürdüren bir eğitim kurumu.


Bizim, bu eğitim kurumu ile bugüne kadar herhangi bir alış-verişimiz olmadı. Okuldan, ilan reklam bile istemedik. İstemeyiz de.


Okul, yöneticileri tanıyorum. Bu konu ile ilgili olarak kendilerine,” elimize şöyle, böyle bilgiler geldi. Sizlerle görüşmek istiyorum” şeklinde bir görüşme talebim de olmadı. Olmazda zaten.


Ben ve gazetede çalışan diğer arkadaşlarımın görüşleri şu; “her kim olursa olsun, bu devletin malına, mülküne göz diken, yeşil alan ve parkları yok edip, kendisine ticari meta haline getirenlerin yaptıklarının kamuoyuna...