23 / 07 / 2024

bursalı gazetecilere toki

bursalı gazetecilere toki

Bazeleciler Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) 452 konutluk inşaatının temeli Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı.

Afyonkarahisar'daki gazetecilere TOKİ müjdesi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve İnternet Habercileri Derneği işbirliğiyle Toplu Konut projesi yeniden hayat buluyor.

Afyonkarahisarlı gazetecilere TOKİ müjdesi!

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'nin girişimiyle gazeteciler için ev sahibi olma fırsatı doğdu.

Muğla Menteşe'deki gazetecilere TOKİ'den müjde!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe'deki basın mensuplarının konut sahibi olması için TOKİ Başkanı ile görüştüklerini ve olumlu yanıt aldıklarını açıkladı. İşte Öztürk'ün açıklamaları...

TOKİ Gaziantep'te gazetecilere konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Gaziantep'te yaşayan gazetecilere toplu konut yapacak. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) uzun süredir üzerinde çalıştığı projede mutlu sona ulaştı.

Bursalı emekliler TOKİ konutlarında öncelik istiyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği Nilüfer Şubesi üyeleri, ev sahibi olmak için bir 200 kişilik dilekçeyi Karaloğlu'na sundu.

Bursalı emekliler TOKİ'den konut talep ediyor!

Bursa’da bir araya gelen bin 200 emekli, TOKİ’nin kendileri için ev yapmasını talep etti. Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği Nilüfer Şubesi üyeleri, ev sahibi olmak için bir 200 kişilik dilekçeyi Karaloğlu’na sundu.

Bursalılar Toki'ye konut çağrısı yaptı!

Bursalı emekli ve engelliler TOKİ'ye 240 ay vadeli konut projelerinin Bursa'dan başlaması için çağrıda bulundu. Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması istendi.

TOKİ Bursalı gazetecilere 452 konut inşa ediyor!

Bazeleciler Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) 452 konutluk inşaatının temeli Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Bursalı turizmciler Bilecik'te buluştu!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 6-7 Kasını talihleri arasında Bilecik Info Gezisi düzenledi. Bursalı otuzdan fazla turizm acentesinin katılımıyla gerçekleştirilen programda iki gün boyunca Bilecik'in turizm değerleri incelendi.

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

bursalı gazetecilere toki Haberi

bursalı gazetecilere toki

TOKİ ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) iş birliğiyle Yunuseli Mahallesi'ne basııı mensupları için yapılacak 452 konutluk inşaatın temeli törenle atıldı. Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yüklenici firma yetkilileri ile gazeteci ve aileleri katıldı. Bursa'da bir gün içerisinde bir çok hizmet binasının temelini attığını ifade eden Arınç, "İnşallah gazeteci arkadaşlarımızın da böyle güzel ve örnek olacak konutların kavuşmaları için ilk adımı atıyoruz. Bu bir görevdir. Çünkü insanın sağlıklı bir konuta ihtiyacı var. 

Bu görevi de en iyisini TOKI gerçekleştiriyor. Bugün temel atma noktasına gelmemiz büyük bir başarıdır. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Nuri Kolaylı'ya teşekkür ederim. BGC'nin yapmış olduğu bu projeyi Türkiye yakından takip ediyor. Diyarbakır'da böyle bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor"...