04 / 05 / 2024

Bursanın sahilleri

Bursanın sahilleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Vatandaşlarımızın tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için, sahil bölgelerindeki eksikleri tamamlıyoruz” dedi.

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

KAIVEN'den Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut!

İnşaat alanında yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor. KAIVEN, Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut inşa edecek...

Drogba'nın özel hastanesi koronavirüs merkezi yapılacak!

Fildişi Sahili basınındaki haberlere göre Drogba, ülkesi Fildişi Sahilleri'ndeki hastanesinin corona virüsle mücadele merkezi olarak kullanılmasını teklif etti...

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Hüseyin Sözlü: Adana'nın sahilleri doğru planlanmalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölgedeki 163 kilometrelik sahilin betonlaşmaya mağlup olmadan yatırım almasının doğru planlama ve cazip teşviklerle mümkün olacağını belirtti.

Yalova’nın Çınarcık ve Koru sahilleri birleştiriliyor!

Yalova’nın 2 tatil yöresi olan Çınarcık ilçesi ve Koru beldesinin sahilleri birleştiriliyor. Ortak projeye "Çınarcık-Koru Sahil Yolu" projesi adı verildi. Vatandaşlar Çınarcık ve Koru arasında oluşturulacak pist sayesinde artık iki yerleşim birimine sahil

Balıkesir sahilleri turist akınına uğradı!

Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye ve Edremit ilçelerindeki sahiller, Ramazan Bayramı nedeniyle tatilcilerin akınına uğradı.Ramazan ayında sakin olan ilçenin, bayramla birlikte hareketlendiği dile getirildi.

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek!

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek. Kocaeli Kandıra'nın sahil bölgeleri Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağtrganlı'nın 1/5000'lik imar planları onaylandıktan sonra bölgede arsalar 3 katı değer kazanacak.

Başaran Ulusoy: Antalya'ya artık otel yapmayın!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Artık Antalya’ya otel yapmayın, sahilleri bırakın, İstanbul’a yapın” dedi.Ulusoy, “Ruslar iki şekilde tatile çıkar. Ya dertten ya zevkten. Dertten de zevkten de gelinecek ülke Türkiye” d

Manavgat'ta turistler sahilleri doldurdu!

Hava sıcaklığının 21 dereceye kadar yükseldiği Manavgat'ta yağmurlu günlerin ardından güneşli bir gün yaşandı. Manavgat'ta güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen turistler sahilleri doldurdu.

Seçim bitti, Mersin sahilleri yeniden doldu!

Seçimin yapıldığı 10 Ağustos pazar günü, tercihlerini kullanmak için kayıtlı bulundukları yerleşimlere gidenler, oylarını kullandıktan sonra Kızkalesi sahillerini yeniden doldurdu. Kızkalesi sahilleri, oy kullanımı ardından tatilcilerle doldu, taştı .

Ege sahilleri, bayram tatilinde son yılların en yüksek doluluk oranına ulaştı!

Çeşme, Foça, Bodrum, Kuşadası, Didim ve Seferihisar'a gelenlerin çokluğu, esnafın ve turizmcinin yüzünü güldürdü. Tablo, ekonominin ne kadar iyi durumda olduğunu bir kez daha ortaya koydu

Kadıköy'de Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği Cemiyeti 1934 yılında kurulmuş!

Belediye şehrin imarını gerçekleştiremeyince İstanbullular semtlerinin imarı için cemiyet kurmaya başlamışlar. Adaları Güzelleştirme Cemiyeti'nin kurulmasından sonra 1934 yılında Kadıköylüler, Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği Cemiyeti'ni kurmuşlar.

Bursanın sahilleri Haberi

Bursanın sahilleri


 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaz mevsimi öncesi kentin sahil beldelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için gereken çalışmaların yapıldığını söyledi.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde kentin sahillerindeki eksikleri tespit etmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi bürokrat ve teknokratlarıyla birlikte tatil beldelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, ekibiyle birlikte, Mudanya’nın Altıntaş Köyü’nden başladıkları sahil incelemesini Kurşunlu, Kumsaz, Gemsaz, Küçükkumla, Büyükkumla ve Narlı sahilleriyle sürdürdü. Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz’ın da katıldığı inceleme gezisinde, Başkan Altepe, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.


“Bursa bir sahil şehri”


Başkan Altepe, vatandaşların tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için gereken çalışmaların yapılacağını söyleyerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak yaz sezonu hazırlıklarımızı hızlıca sürdürüyoruz. Bursa’mız bir sahil şehri. Mudanya ve Gemlik sahillerinde ön çalışmamızı...