04 / 05 / 2024

Bursanın yenı stadı

Bursanın yenı stadı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa Haber Gazetesini ziyaret etti. Bursa'ya yapılacak projeler ve stat hakkında önemli açıklamalarda bulunan Altepe, yeni stadyumun açılışına Barcelona'nın geleceğini söyledi.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

Tottenham'ın yeni stadı 3 Nisan'da açılacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Tottenham'ın yeni stadının 3 Nisan'da açılacağı duyuruldu. Yeni stadın yapımı için 1 milyar pound harcandı.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Hatay’ın yeni stadı için çalışmalar hızlandı!

Bu sezon 1’inci Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor, yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor.

Malatya'nın yeni stadı 1 yıllığına kiralandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi dün gerçekleştirilen toplantıda yeni stadın 1 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Malatya'nın yeni stadı Mayıs'ta açılabilir!

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Bursanın yenı stadı Haberi

Bursanın yenı stadı

Bursa Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ve bünyesindeki basın çalışanlarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Haber TV'de Tayfun Çavuşoğlu'nun sorularını yanıtladı. Bursa ve 2015 projeleri hakkında önemli açıklamalar yapan Altepe, "2014 yılı Bursa adına yoğun geçti, Bursa'yı dünya kenti yapma konusunda yoğun bir çalışma var. Bursa'da yaşamak ve bu kentte belediye başkanlığı yapmak, bu kentin problemlerini çözmek bizim için en büyük mutluluk, bizlerde bu amaçla çalışıyoruz. Ve her geçen gün büyük projeler üretmeye çalışıyoruz. Amacımız Bursa örnek olsun, önder olsun Bursa bir dünya kenti olsun, bir marka kenti olması, bu alanda eksikliklerimizin giderilmesi için çalışıyoruz" dedi. 


BURSA'NIN EN BÜYÜK SORUNU 

Bursa'nın en büyük sorunu olarak ulaşımı gösteren Başkan Altepe, "Çünkü kentte 2 milyon 100 bin...