17 / 05 / 2024

Bursaray arızalanan hatlar

Bursaray arızalanan hatlar

Bursa’da lodos sebebiyle Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarında meydana gelen arıza giderilerek 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere açılıyor...

Kayseri'deki tren yolu hatları meclis gündeminde!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri ilindeki mevcut tren yolu hatlarının banliyö hattı olarak kullanılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

TANAP ve TAP hatlarının yapımı başarıyla sürüyor!

1. Avrasya Enerji Konferansı başladı. Konferansın açılış toplantısında konuşan Azerbaycan Enerji Bakan Yardımcısı Natig Abbasov, Güney Kafkas Boru Hattı, TANAP ve TAP hatlarının yapımının başarıyla sürdüğünü ifade etti.

Bozova Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı sürüyor!

Bozova'da kentleşme ve sosyal alanda dev yatırımlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yapımını tamamladığı atık su arıtma tesisinin ek bağlantı hatlarını revize ediyor.

İzmir metrosunu kullanan engelliler asansör engeli yaşıyor!

İzmir Metrosu’nu kullanan bedensel engelli vatandaşlar, sık sık arızalanan asansörlerden şikayetçi. Engelliler, “Asansör arızaları nedeniyle pek çok istasyona giremiyoruz. Bazen de girdiğimiz istasyonda mahsur kalıyoruz” dedi

İZSU’dan 6 ilçeye 7 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama, Kınık, Dikili, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da sık sık arızalanan eski şebekeler için 7 milyon liralık seferberlik başlattı.

Hatay Antakya'nın altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’da eski olmasından dolayı sık sık arızalanan ve su kesintilerine sebep olan isale hatlarında yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Hatay Belediyesi isale hattı yenileme programını hayata geçirdi!

HATSU, sık sık arızalanan, apartmanların altında kaldığı için müdahale edilemeyen ve sonucunda susuzluğa sebep olan isale hatlarında kronikleşen sorunların çözülmesi amacıyla isale hattı yenileme programını hayata geçirdi.

Bolu Çimento Fabrikası’ndaki feci kaza nasıl oldu?

Ankara’da bulunan Bolu Çimento Fabrikası’nda arızalanan kazana müdahale eden 3 kişi bin derecelik maddenin altında kalarak can verdi. İncelemede, çalışanların kazanın altında olmamaları gerektiği belirlendi.

Ergene Kara Boru Hatları İhalesi'ne 7 teklif!

Ergene Havzası OSB müşterek atık su arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların, Marmara Denizine deşarjını sağlayacak toplama hatları ve derin deşarj sistemi olan, Kara Boru Hatları İhalesi gerçekleşti.

ASELSAN ve HAVELSAN gaz ve boru hatları güvenliği için anlaştı!

ASELSAN ve HAVELSAN arasında gaz ve boru hatlarının güvenliğine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. ASELSAN, Milli Gemi Projesi'ndeki başarılı çalışmalarından sonra güvenlik projelerine yönelik olarak da işbirliği yapma kararı aldıklarını belirtti.

Bursaray'ın arızalanan hatları yeniden açılıyor!

Bursa’da lodos sebebiyle Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarında meydana gelen arıza giderilerek 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere açılıyor...

Acıpayam'ın içme suyu hatları yenileniyor!

Özellikle vatandaşların nitelikli suya kavuşması için ömrünü tamamlamış ve sürekli arıza çıkaran içme suyu hatlarını yenileyen DESKİ, Çamlık Mahallesi’ne 2 bin 500 metre içme suyu hattı döşedi.

Ordu'da altyapı sorunu eksik hatların tamamlanmasıyla çözülecek!

İçme suyunda başarılı proje ve yatırımlara imza atan OSKİ, kanalizasyon hatlarına da müdahale ederek, Ordu’nun alt yapı sorunlarına çözüm üretmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda eksik hatlar da tamamlanacak.

Bursaray arızalanan hatlar Haberi

Bursaray arızalanan hatlar

Bursa’da lodos sebebiyle Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarında meydana gelen arıza giderilerek 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere açılıyor.

Bursa’da lodos sebebiyle meydana gelen arızanın büyük bir bölümü tamir edilen Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatları 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere başlıyor.

Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarının 4 Şubat Çarşamba (yarın) itibariyle seferlere başlayacağı, Kestel-Arabayatağı hattındaki arızanın ise 7 gün içinde açılması için ekiplerin çalıştığı...