28 / 07 / 2024

bursaray kestel tramvayı ne zaman açılacak

bursaray kestel tramvayı ne zaman açılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu dönem programda olmamasına rağmen inşaatına başlanan 7 duraklı 8 kilometrelik Bursaray Kestel Hattı’ nın Hacivat durağında incelemelerde bulundu...

Bursaray'da 162 vagon olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 60 Bursaray vagonu ve 12 tramvay alımı ihalesini kazanan Durmazlar tarafından üretilen ilk yerli vagonlar test seferlerine başladı.

Bursaray projesinde tramvaylar 14 ay içinde tamamlanacak!

Türkiye’nin ilk yerli tramvayını üreten Durmazlar firması, 30 ay içinde Bursaray vagonlarını, 14 ay içinde de tramvayların tamamını teslim etmiş olacak.

Bursa'nın tramvayı 14 ay içerisinde teslim edilecek!

Bursa’daki hafif raylı taşıma sisteminde artık Bursa’da üretilen tramvay ve vagonlar hizmet verecek. Durmazlar tarafından üretilecek olan 12 tramvay, 14 ay içinde Bursaray’a teslim edilecek.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kocaeli'nin tramvay hayalini gerçekleştiriyoruz!

Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan ve kent gündeminde 10 yıldır yer tutan tramvay projesinde somut adımlar atılmaya başlandı. Tramvayın modeline, rengine, şekline ve nihayetinde güzergâhına da karar verildi.

Üçkuyular-Halkapınar tramvay güzergahında değişiklik!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, meslek odaları başta olmak üzere gelen öneri ve eleştirilerin ardından 13 kilometrelik Üçkuyular - Halkapınar arası tramvay güzergahında sürpriz bir değişiklik yapacak.

İzmir tramvay güzergahında değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, meslek odaları başta olmak üzere gelen öneri ve eleştirilerin ardından 13 kilometrelik Üçkuyular - Halkapınar arası tramvay güzergahında sürpriz bir değişiklik yapacak

Kocaeli Tramvay deposu için proje çizim ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası Avan ve Uygulama Projeleri Hazırlanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli tramvayı için ilk kazma 2015 Nisan'da vurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOTO Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında kenti raylı sistemle buluşturacak olan tramvay projesinin geçeceği güzergahı ve de istasyonlarını açıkladı.

Kocaeli tramvayının güzergahı açıklandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyenin ilk raylı sistem yatırımı olan tramvayın güzergahını açıkladı. İşte SEKA'dan Otogar'a kadar ulaşacak olan ve merakla beklenen Kocaeli tramvayının bugün açıklanan güzergahı...

Karşıyaka tramvayı çift hat çalışacak!

Karşıyaka tramvayı için sahil boyunca 1300'e yakın ağacın söküleceği bildirildi. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, 27 Aralık 2014'ten itibaren halka broşür dağıtıp yanlışlara dikkat çekecek

Kocaeli tramvay deposu proje çizim ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası Avan ve Uygulama Projeleri Hazırlanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

TOKİ Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi altyapı inşaatı ihalesi 15 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi genel altyapı inşaatı İşi yapım işi ihalesi 15 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek. İhale saat 14:30'da yapılacak.

Gazimağusa'ya tramvay geliyor!

Gazimağusa'ya tramvay geliyor. Gazimağusa Belediyesi, kentin ulaşım master planının hazırlanması ve "Tramvay Projesi"nin fizibilite çalışmalarının yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekiple bir toplantı yaptı.

bursaray kestel tramvayı ne zaman açılacak Haberi

bursaray kestel tramvayı ne zaman açılacak


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmaları son aşamaya gelen BursaRay Kestel Hattı’nda yolculu seferler Mart ayında başlayacak.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da ulaşım sorununu raylı sistem yatırımları ile çözmek amacıyla bu dönem programda olmamasına rağmen inşaatına başlanan 7 duraklı 8 kilometrelik Bursaray Kestel Hattı’nın Hacivat durağında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da konforlu ulaşıma büyük önem verdiğini anlatan Başkan Altepe, "Bursa’nın en önemli projelerinden BursaRay hattının Kestel etabında sona gelindi. Ulaşılabilir ve sağlıklı bir kent için yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda en önemli ve köklü çözümü kesintisiz ulaşımla yani raylı sistemlerle sağlıyor. Şehrin bir başından diğer tarafına ulaşım, raylı sistemlerle daha da pratik bir hale geliyor." diye konuştu.


Recep Altepe, bu dönemde Üniversite ve Emek hatlarının tamamlandığını hatırlattı....