06 / 05 / 2024

Bursaspor arazisi

Bursaspor arazisi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Ay, ''Takımın 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var'' diye konuştu.

Hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi satın alım işlemlerinde taşınmaz malın bağlı bulunduğu ilçede ise malmüdürlüğü, İlde ise Defterdarlık Emlak Müdürlüğüne başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Kültür arazisi nedir?

Bilindiği üzere orman haritalarında; orman olan yerler yeşil, 2/B sahaları kırmızı, kültür arazileri ise sarı renkli olarak gösteriliyor. Peki, kültür arazisi nedir?

Hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, talep sahibi tarafından belirlenen taşınmazın kiralanmasının istenilmesi halinde, dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

Tarım arazisi nasıl imara açılır?

İmar Kanunu ve yönetmelikleri gereğince bu araziler üzerinde yapılaşmaya izin verilmiyor. Yapılaşmanın mümkün olabilmesi için tarım arazisinin imara açılması gerekiyor. Peki, tarım arazisi nasıl imara açılır? Tarla nasıl arsa olur?

2b arazisi devredilebilir mi?

2B arazisi; orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayan ve ıslah edilemeyen arazilere deniyor. Peki, 2b arazisi devredilebilir mi?

2b arazisi alım kredisi nedir?

2b arazisindeki "2b", 6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin B bendi için kullanılan bir kısaltma olarak karşımıza çıkıyor. Peki, 2b arazisi alım kredisi nedir?

2007 yılında Carlton Oteli arazisi satışa çıkarıldı!

2007 yılında Halis Toprak'ın sahibi olduğu Yeniköy'deki Carlton Oteli arazisi TMSF tarafından 49 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılmış. Halim Paşa Yalısı'na komşu olan arazi 6 bin 790 metrekare büyüklüğündeymiş.

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi Zorlu'nun!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi, 800 milyon dolarla Zorlu Gayrimenkul'ün olmuş. Şeyh El Maktum'un da katıldığı ihale, İstanbul'u gayrimenkulde dünyanın önde gelen şehirleri arasına sokmuş.

2007 yılında Karayolları arazisi için kıran kırana yarış!

2007 yılında Özelleştirme İdaresi'nce satışa çıkartılan 96 bin 505 metrekarelik Karayolları arazisi için kıran kırana yarış başlamış. 10 grubun teklif verdiği araziyi alan grup, 226 bin metrekarelik inşaat yapabilecekmiş.

2007 yılında Anadolu Yakası'nın en değerli kamu arazisi görücüye çıkacak!

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos Sahil Yolu'ndaki 36 bin 129 metrekarelik Adalar manzaralı arazi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılacakmış.

Bakgör İnşaat, Bursaspor arazi davasından feragat etti!

Bakgör İnşaat, Bursaspor Kulübü Derneği'ne ait 9 dönümlük benzinlik ruhsatına sahip arazinin satışıyla ilgili açtığı menfi tespit davasından teminatın iadesi talebiyle feragat etti. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en büyük arazisi satışa çıkarılıyor!

Avustralya’da yer alan, dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.24.000 km2’lik arazi İsrail ya El Salvador gibi ülkelerin yüzölçümünden bile daha büyük.

Bursaspor arazisi Haberi

Bursaspor arazisi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Ali Ay, “Transferde hata olabilir. Yüzde 60-70 başarı yakalarsanız ancak başarılı sayılabilirsiniz ki biz bu sene transferde yüzde 95 başa- rılıyız diyebilirim. Bu sene düşünerek daha iyi transferler yaptık” diye konuştu.

''100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var''

''Kulüp halka arz edilmeli'' diyen  Ay, “Ben kulübün hakla arz taraftarıyım. En azından şirketleşerek yüzde 25’ini halka satma taraftarıyım. Ama bununla ilgili bazı engeller çıktı. Bir de şöyle bir durum var. Halka arz edeceksiniz de neyi halka arz edeceksiniz. Bilançonuzun aktif kısmının biraz yüksek olması lazım. Aslında o da yükseliyor. Yani toplamda isim hakkı hariç 100 milyon TL’ye yakın satılabilir gayrimenkul var. Benim niyetim bu işi bir an...