29 / 07 / 2024

Bursaspor arsa açıklaması

Bursaspor arsa açıklaması

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

Bu haberi okumadan arsa almayın! Son dakika açıklaması şimdi geldi! Tarih verildi, KDV’den ve tapu harcından muaf olacak

Ev almayı düşünenler dikkat, son dakika açıklaması şimdi geldi! Tarih verildi, tam 40 ilde başlıyor, KDV’den ve tapu harcından muaf tutulacak. Ödemeler yüzde 25 peşin, yıllık yüzde 9 fark, 24 ay vade ile yapılacak. İşte detaylar...

Bursaspor'dan arsa açıklaması!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması!

Enka İnşaat, KAP'ta kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirimde bulundu. İşte Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması..

İBB'den Vatan Caddesi'ndeki arsa açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vatan Caddesi üzerindeki arsayı satın aldığı iddialarına açıklama yaptı. Belediye resmi twitter hesabından açıklama yayınladı.

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Bursaspor arsa açıklaması Haberi

Bursaspor arsa açıklaması

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devri ile ilişkin açıklama yaptı.

Fanatik'te yer alan habere göre; açıklamada, "Bahse konu olan raporun paragraf başında sözü geçen yönetim kurulu Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu olup, göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi. 

Busaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

"Kulübümüzün gerçekleşecek 23-30.08.2020 tarihlerindeki Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde, tüzüğümüz gereği verilmesi gereken zamanda Yönetim Kurulumuza resmi olarak Denetleme Kurulu Raporu verilmemiş olmasına rağmen, sosyal medya üzerinden Denetleme Kurulu Raporu’nun paylaşıldığı görülmüş olup, paylaşılan raporda sayfa 5 ve sayfa 6’da belirtilmiş olan;

'Yönetim Kurulu Kararı ile Bursaspor Kulübü Derneği’ne ait Dereçavuş ve Yunuseli’deki...