13 / 05 / 2024

bursaspor stadı timsah başı

bursaspor stadı timsah başı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Yeni Malatyaspor yeni stadında ilk maçına çıkıyor!

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında yarın yapımı tamamlanan yeni stadındaki ilk maçında Bursaspor ile oynayacak.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Arap iş adamları, Bursaspor'un stadını ziyaret etti!

Ortadoğu Turizm Seyahat Acentaları Derneğinin (OTSAD) organizasyonu ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen bir grup Arap iş adamı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nı gezdi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Bursa Atatürk Stadı için yıkım çalışmaları başladı!

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına kadar maçlarına ev sahipliği yapan Atatürk Stadı’na ilk kazma vuruldu. Stadın beton ve demir yoğunluğu tespit edilirken, yıkımı için ilk çalışmalar da başladı

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

bursaspor stadı timsah başı Haberi

bursaspor stadı timsah başı

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Bursaspor'un iç saha müsabakalarını oynadığı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün inşaatına yeniden başlandığı belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, belediye tarafından yaptırılan, 400 bin metrekare proje ve 190 bin metrekarelik inşaat alanıyla şehrin en büyük anıtsal yapılarından biri olan, takımın simgesiyle özdeşleştirilerek timsah görünümündeki stadyumda bu figürün başını oluşturan bölümün yapımı tekrar başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çalışmaları yerinde denetleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Fen İşleri Daire Başkanı Feridun Tarım'dan stadyumla ilgili bilgi aldı.

Alinur Aktaş, Bursa'nın en önemli değerlerinden birinin Bursaspor olduğunu, iç saha maçlarının yapıldığı stadyumun da kente değer katan unsurlar arasında bulunduğunu söyledi.

Görevine başladığı günden bu yana kendisine en çok sorulan sorulardan birinin, "timsah başı"nın ne...