30 / 04 / 2024

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Kimin

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Kimin

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye ile bugün Necati Işıldak imzasıyla kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Ekren Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ekren Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Mert Ekren tarafından kuruldu.

Seku İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seku İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kuru, Mert Kuru ve Sefer Kuru ortaklığında kuruldu.

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kürşat Çürük tarafından kuruldu..

Serenity İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Gıda Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenity İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Gıda Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Mert tarafından kuruldu.

Mertuğ Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mertuğ Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Çavuşoğlu ve Ertuğrul Şeker ortaklığında kuruldu. 

Mhy Yapı Mühendislik İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhy Yapı Mühendislik İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Emine Bulut, Mert Bulut ve Satılmış Bulut ortaklığında kuruldu. 

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Kimin Haberi

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Kimin

 

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Necati Işıldak imzasıyla  kuruldu.

 

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz...