18 / 05 / 2024

buruşlar bandırma seferleri başladı mı

buruşlar bandırma seferleri başladı mı

BURULAŞ, Airsea markasıyla uçuş rotasına Bandırma, Bodrum ve Çeşme'yi de ekledi. İstanbul'dan karayoluyla 11 saat süren Bodrum yolculuğu Airsea ile 1 saat 45 dakikaya, 6 saat süren Bandırma yolculuğu da sadece 35 kadikaya iniyor.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bandırma Üniversitesi kampüs projesi açıklandı!

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, "Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması" için sonuçlar bugün açıklandı.

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri için geri sayım başladı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.

buruşlar bandırma seferleri başladı mı Haberi

buruşlar bandırma seferleri başladı mı


İstanbul – Bursa arasını deniz uçağı seferleri ile 20 dakikaya indiren Burulaş, AirSea markasıyla uçuş rotasına Bandırma, Bodrum ve Çeşme’yi de ekledi. İstanbul’dan karayoluyla 11 saat süren Bodrum yolculuğu AirSea ile 1 saat 45 dakikaya, 6 saat süren Bandırma yolculuğu da sadece 35 dakikaya iniyor. Burulaş Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkçi, yeni rotalara uçuşların 13 Haziran Cuma (YARIN) günü başlayacağını belirterek, Bodrum ve Çeşme’ye haftanın 4 günü, Bandırma’ya ise her gün uçuş yapılacağını kaydetti.


Firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle Seabird Havayolları ile yollarını ayırdıktan sonra deniz taşımacılığında olduğu gibi hava taşımacılığında da kendi filosunu kuran Burulaş, 8’er kişilik 3 adet Cessna 208 Caravan tipi uçakla ulaşım ağına yeni rotalar eklemeye devam ediyor. Her türlü konfora sahip VİP uçaklarla yapılan seferlerin uçuş...