28 / 04 / 2024

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.



Büyükşehirlere yakın olma ve birçok ilden büyük olmasıyla dikkat çeken Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımcıların da ilgi odağı halinde.

 Türkiye'de son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların Bandırma'ya ilgi ve alakası çoğaldı. Özellikle Bandırma'nın en büyük mahallerinden biri olan  Paşabayır Paşakonut,  Paşakent mahallerinde satılık ve kiralık ev arayışları hızla devam ediyor. Çevresel özellikler göz önüne alındığında Bandırma'nın gayrimenkul değeri yüze 30 yükseldi. Konum olarak  Balıkesir Bursa Çanakkale yolu üzerinde yer alan Bandırma deniz ulaşımı sayesinde de gayrimenkulde yatırımın merkezi haline girdi. 

Sanayii şehri olarak ta bilinen Bandırma 'da çeşitli büyük ve küçük işletmeler de yer alıyor. Eğitim alanında çeşitli okulun bulunduğu Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ile de öğrencilerin yaşam alanı oldu.  

Bandırma bor maden üretiminde ve beyaz et sektöründe de Türkiye'de lider konumda yer alıyor. İlçede özellikle orta ölçekli sanayi tesisleri Altıyüzevler Mahallesi'nde bulunuyor.

İlçede deniz ulaşımının yanı sıra demir yolu hava üssü de yer alıyor. Avşa Adası ve Erdek gibi tatil yerlerine yakın olan Bandırma yerli ve yabancı turistlerin de ilgi alanı haline geldi.

 

Bandırma - Osmaneli Demiryolu projesinin ihale süreci TBMM'de!


Geri Dön