12 / 05 / 2024

bandırma ev fiyatları

bandırma ev fiyatları

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler özellikle pandemi sonrası çok gözde olan konutlar arasına girdi. Sakin sessiz bir yerde prefabrik ev yaptırmak isteyenler merakla fiyatlarına dair araştırma yapıyor. İşte “80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?” sorusunun yanıtı!

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev!

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 11.00'de satışa sunulan projede daire fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi emeklilere özel olarak yapılacak. Daire fiyatlarının 71 bin 465 TL'den başladığı projede 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Bandırma'da konut ve arsa fiyatları yükseldi!

Bandırma’da Emlak Danışmanlığı yapan Varan Emlak’ın yetkilisi Hayri Varan "Bandırma’da emlak piyasası göz önüne alındığında yoğun bir talep var. Özellikle arazi ve boş arsa üzerine yoğun bir talep görüyoruz." dedi.

bandırma ev fiyatları Haberi

bandırma ev fiyatları

Büyükşehirlere yakın olma ve birçok ilden büyük olmasıyla dikkat çeken Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımcıların da ilgi odağı halinde.

 Türkiye'de son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların Bandırma'ya ilgi ve alakası çoğaldı. Özellikle Bandırma'nın en büyük mahallerinden biri olan  Paşabayır Paşakonut,  Paşakent mahallerinde satılık ve kiralık ev arayışları hızla devam ediyor. Çevresel özellikler göz önüne alındığında Bandırma'nın gayrimenkul değeri yüze 30 yükseldi. Konum olarak  Balıkesir Bursa Çanakkale yolu üzerinde yer alan Bandırma deniz ulaşımı sayesinde de gayrimenkulde yatırımın merkezi haline girdi. 

Sanayii şehri olarak ta bilinen Bandırma 'da çeşitli büyük ve küçük işletmeler de yer alıyor. Eğitim alanında çeşitli okulun bulunduğu Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ile de öğrencilerin yaşam alanı oldu.  

Bandırma bor maden üretiminde ve beyaz et sektöründe de Türkiye'de lider konumda yer...