27 / 04 / 2024

Business Center Taksim ulaşım

Business Center Taksim ulaşım

Boğaz manzaralı 200 kişilik ve 80 ve 20 kişilik 3 tam tefrişatlı salon sunan Business Center Turkey Cumartesi günü kahvaltılı basın toplantısı saat 10:30 da Taksim Ottoman Palace de yapılacak.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

Royal Marin’de kaptan sizsiniz!

Keşfetme merakıyla başlayan bir yolculuk, yeni nesil mimari anlayış ve sınırların dışında bir tasarım… Royal Group, tüm bu özellikleri tek bir projede birleştiriyor ve kalıplara ve alışılmış düzene meydan okuyor. Royal Group, Royal Marin Business Center ile iş dünyasının dümenini Kartal’a kırıyor.

Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor!

Sektöre ve geleceğin mimari anlayışına yön veren Royal Group, Royal Marin Business Center ile hayallerin ötesinde bir projeyle Kartal’da yükseliyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Doğuş Center Etiler'in 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Doğuş Center Maslak'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Vogue Business Center, Şubat'ta teslim!

Anadolu Yakası’nın yeni iş merkezi haline gelen Ataşehir’de, bölgenin ofis projelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak inşa edilen Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center’da yüksek kazançlı katların kapıları açıldı!

Yatırımları hızla geri kazandıran proje, Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor.

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

Vogue Business Center'da 2017 Şubat'ta teslim!

Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor. Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Facebook'tan daire sattı, sosyal medyayı satış ofisi yaptı!

Ataşehir’de, 105 adet ticari ofisten oluşan Vogue Business Center’ın Facebook, instagram gibi sosyal medya mecralarında yayınlanan ‘Babalar ve Oğullar’ temalı sıradışı kampanyası sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor..

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Business Center Taksim ulaşım Haberi

Business Center Taksim ulaşım

Amerika da uygulanan Businesscenter,Türkiye de ikinci lokasyonunu İstanbul Taksim'de açıyor.Toplantı salonu ve ofis kiralama sistemini bağdat caddesi -cemil topuzlu adresi sonrası İstanbul'un en merkezi lokasyonu olan taksim meydanında Ottoman Palace oteli toplantı salonlarının tüm işletmesini alarak ciddi bir giriş yapan Business Center:üç adet salon alternatifi ilave ederek sektöre değer katmaya devam ediyor.

Boğaz manzaralı 200 kişilik ve 80 ve 20 kişilik 3 tam tefrişatlı salon sunan Business Center Turkey Cumartesi günü kahvaltılı basın toplantısı saat 10:30 da Taksim Ottoman Palace de...