06 / 05 / 2024

Business İstanbul 2015

Business İstanbul 2015

Business İstanbul, tamamlandığında Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi unvanını alacak. Ofis çalışanları ve İstanbullulara geniş sosyal imkanlar sunmaya hazırlanan Business İstanbul, iş hayatını büyük kent yaşamının ritmiyle buluşturacak.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Business İstanbul'un dış cephesi Çuhadaroğlu'na emanet!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un dış cephe kaplama sistemleri, fark yaratan ileri teknolojik modelleri mimari uygulamalara taşıyan Çuhadaroğlu Alüminyum tarafından gerçekleştirilecek.

Business İstanbul, Leed Platinum sertifikasına aday!

21. yüzyıl ofis mimarisi, gelişmiş teknolojik donanım, ferah ve yüksek tavanlı ofis mekanları, açık hava çarşısı, İstanbul'un her köşesinden kolay ulaşım, kentin ritminin attığı özel lokasyon ve verimli iş ortamı Business İstanbul'da.

Business İstanbul, dikey sarsıntılara karşı da dayanıklı!

Fikirtepe'deki tek ofis projesi olan Business İstanbul, Türkiye'de ilk defa uygulanan yöntemle dikey sarsıntılara karşı da dayanıklı olarak inşa ediliyor.

Business İstanbul 2017'de tamamlanacak!

Türkiye'nin en büyük ofis projesi Business İstanbul, iş dünyasına yatırım yapmak isteyenlere karlı ve garantili yatırım imkanı sunuyor. 2017 yılında tamamlanacak olan proje, yatırımcısına bir yılda büyük kazanç sağlayacak.

Business İstanbul 2015 Haberi

Business İstanbul 2015

İstanbul Kadıköy'de kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan, yenilikçi mimari tasarımı ile öne çıkan ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul, Kadıköy kentsel dönüşüm bölgesinin tek, Türkiye'nin ise en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla iş dünyasına büyük katma değer sağlamaya hazırlanıyor.


Geniş sosyal imkanlarla bir yaşam merkezi

Business İstanbul sahip olduğu sosyal imkanlarıyla da fark yaratıyor. İşi hayata, hayatı işe getiren Business İstanbul, fitness center, eğlence merkezi, çarşısı, restoranları ve her türlü ihtiyacı karşılayan mağazaları ile ofis çalışanlarının hayatını kolaylaştırırken, İstanbullular için yeni bir cazibe merkezi sunuyor.  


Kafe ve restoranlardan eczaneye, kuru temizlemeden kırtasiyeye, terziden kuaföre, butik mağazalardan spor imkanlarına kadar tüm  hizmetlerin sunulduğu Business İstanbul, yeni iş konseptini...