07 / 05 / 2024

Business İstanbul lg

Business İstanbul lg

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

Erdoğan Toprak: Kanal İstanbul siyasi çılgınlık!

Kanal İstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” diye konuştu.

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

CHP'den 'Kanal İstanbul çılgılığı bitsin' başvurusu!

CHP, iktidarın ‘Kanal İstanbul çılgınlığı’nı durdurmak için dört koldan harekete geçti. Partinin hukukçu vekillerinden Mahmut Tanal, Kamu Denetçiliği Kurumu’na başvurdu. Tanal dilekçesinde, projenin İstanbul’un geleceğini nasıl dinamitleyeceğini tek tek anlattı...

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Business İstanbul lg Haberi

Business İstanbul lg

Göztepe E-5 üzerinde, kent yaşamının merkezi konumunda, mimari tasarımı ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasının ilk tercihi olacak Business İstanbul'un iklimlendirme sistemlerini Arçelik-LG gerçekleştirecek. Avrupa'nın en büyük entegre klima fabrikasında çevre dostu üretim gerçekleştiren Arçelik-LG, fark yaratan teknolojisiyle Türkiye'nin önde gelen projelerinde yer alıyor.


Bağımsız iklimlendirme, düşük işletme gideri


Arçelik-LG, Business İstanbul'un ofis katlarına VRF iklimlendirme sistemlerini kurarak ofis birimlerinde aynı anda ısıtma ve soğutma imkanı sağlıyor. İç ünitelerin bağımsız çalışma olanağı sayesinde bir odada ısıtma yapılırken, bir başka odada soğutma yapılabiliyor. Bir dış ünite ile birden fazla iç üniteyi kontrol eden VRF Sistemi, ofisin değişen kapasite ihtiyaçlarına bağlı olarak soğutkanın akışını kontrol ediyor. Değişken gaz debisi sayesinde enerji tasarrufu sağlayan ve kullanıcıların konforunu en yüksek seviyede tutan Arçelik-LG...