18 / 05 / 2024

Business Office Fikirtepe iletişim

Business Office Fikirtepe iletişim

Metrekare birim fiyatının 4 bin dolardan başlangıç gösterdiği Business Office Fikirtepe projesi; Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5' e ve Marmaray'a yakın uzaklıkta konumlanıyor...

The Business Year Office mekanları esnek çalışma ortamı sunuyor!

The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Business İstanbul, dikey sarsıntılara karşı da dayanıklı!

Fikirtepe'deki tek ofis projesi olan Business İstanbul, Türkiye'de ilk defa uygulanan yöntemle dikey sarsıntılara karşı da dayanıklı olarak inşa ediliyor.

Fikirtepe Business İstanbul'da ofisler 6 milyon dolara!

Fikirtepe’nin tek ve ilk ofis projesi olan Business İstanbul, yerli ve yabancı şirketlerin adresi oluyor. Yaklaşık 6 milyon dolara satılan bin 500 metrekarelik ofislere Dubai merkezli ve Batılı firmaların ilgisi büyük.

Ataşehir Canan Business projesinde 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Canan Business Ataşehir'de 598 bin TL'ye 2+1 home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir projesinde 2+1 home officelerin fiyatları 598 bin TL'den başlıyor.

Canan Business Ataşehir'de 389 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir'de 1+1 home officelerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Canan Business Ataşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Teslimlerin Nisan 2016'da başlayacağı Canan Business Ataşehir projesinde yer alan home office seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor.

Canan Business: Ataşehir'de yatırım fırsatı!

Anadolu Yakası’nda Ataşehir’de Yükselen Canan Business Projesi 75 il 78 metrekare arasında değişen 1+1 ve 111 ile 118 metrekare arasındaki home office’ lerden istenirse birleştirilebiliyor.

Express 34 Basın Ekspres Yolu projesinin ilk görselleri!

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında yükselen Express 34 projesi zemin üstü 14 katta ve 52 adet business office ve 11 adet mağaza - showroom olarak planlandı...

Canan Business Projesi'nin lansmanı 16 Kasım'da

Türkiye'nin yatırım değeri en yüksek bölgesi Ataşehir'de inşa edilen Home Office projesi Canan Business Canan Yapı imzası taşıyor. Projenin lansmanı 16 Kasım Pazar günü saat 12:00 ile 18:00 arası düzenleniyor.

Businist Office Fikirtepe fiyat!

Businist Office Fikirtepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Businist Office projesi toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları!

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare arasında, ofislerin büyüklükleri ise 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor...

Business Office Fikirtepe iletişim Haberi

Business Office Fikirtepe iletişim

Business Office Fikirtepe projesi, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükseliyor. Projedeki dükkanların alanları 60 metrekareden başlayıp 380 metrekareye kadar yükseliyor. 


Business Ofis fiyat metrekare bazında 4 bin dolardan başlayıp, 6 bin dolara kadar yükseliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiklik gösterdiği 


Business Office Fikirtepe projesi lokasyon olarak;  Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile ofis sahibi olmak mümkün. 



Fikirtepe Business Office ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği olarak deniliyor. 396 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana gelen proje, 116 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Business Office Fikirtepe projesi, 500 milyon TL yatırım bedeli ile, İstanbul Anadolu yakası...