04 / 05 / 2024

Business Office Fikirtepe projesi!

Business Office Fikirtepe projesi!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Metrekare birim fiyatının 4 bin dolardan başlangıç gösterdiği Business Office Fikirtepe projesi; Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5' e ve Marmaray'a yakın uzaklıkta konumlanıyor...



Business Office Fikirtepe projesi, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükseliyor. Projedeki dükkanların alanları 60 metrekareden başlayıp 380 metrekareye kadar yükseliyor. 


Business Ofis fiyat metrekare bazında 4 bin dolardan başlayıp, 6 bin dolara kadar yükseliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiklik gösterdiği 


Business Office Fikirtepe projesi lokasyon olarak;  Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile ofis sahibi olmak mümkün. 


Business Office Fikirtepe projesi!


Fikirtepe Business Office ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği olarak deniliyor. 396 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana gelen proje, 116 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Business Office Fikirtepe projesi, 500 milyon TL yatırım bedeli ile, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde yaşama geçiriliyor. Toplam 3 bloktan meydana gelen projede satışlara devam ediliyor. 


Business Ofis nerede?


Business Office Fikirtepe projesi!


Business Office Fikirtepe iletişim:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön