18 / 05 / 2024

Business Ofis projesi

Business Ofis projesi

Metrekare birim fiyatının 4 bin dolardan başlangıç gösterdiği Business Office Fikirtepe projesi; Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5' e ve Marmaray'a yakın uzaklıkta konumlanıyor...

DKY Business Tuzla projesi ertelendi!

DKY İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçireceği DKY Business Tuzla projesi ertelendi. Proje için 2017 yılında ön talep toplanmaya başlanmıştı.

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis Projesi 2017 değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2017 yılı Sümerpark AVM ve Ofis Projesi değerleme raporu yayınlandı.

Deluxia Park Business ofis fiyatları!

Deluxia Park Business ofis fiyatları 712 bin 248 TL'den başlıyor. Deluxia Park Business projesi 2 blok olarak hayata geçirildi...

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Metal Yapı'dan Kemer Ofis projesi geliyor!

Metal Yapı Kemerburgaz bölgesinde yeni projesi olan Kemer Ofis projesini hayata geçirecek. Henüz satışa çıkmayan proje 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi!

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi 11 bin 67 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Business Ofis projesi Haberi

Business Ofis projesi

Business Office Fikirtepe projesi, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükseliyor. Projedeki dükkanların alanları 60 metrekareden başlayıp 380 metrekareye kadar yükseliyor. 


Business Ofis fiyat metrekare bazında 4 bin dolardan başlayıp, 6 bin dolara kadar yükseliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiklik gösterdiği 


Business Office Fikirtepe projesi lokasyon olarak;  Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile ofis sahibi olmak mümkün. 



Fikirtepe Business Office ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği olarak deniliyor. 396 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana gelen proje, 116 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Business Office Fikirtepe projesi, 500 milyon TL yatırım bedeli ile, İstanbul Anadolu yakası...