27 / 04 / 2024

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…



Güneş Gazetesi’nde yer alan habere göre; Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor. 


1-) İSTANBUL Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabında 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da yer alıyor.
Web: http://piyalepasa.com.tr

 

2-) İSTANBUL Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesinde inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor.
Web: www.misalistanbul.net

 

3- KUZU Grup imzasını taşıyan sıfır Sea Pearl projesinde bin 401 daire ve otel bulunuyor. Büyüleyici mimarisiyle göz dolduran  Sea Pearl,   İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi olarak yükseliyor. 
Web: http://www.seapearlatakoy.com
 


4-) QUASAR İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM; otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. İstanbul Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede 1+1 ile 3+1 arasında daireler yer alıyor. Web: http://www.quasaristanbul.com


5-) NİDAPARK Bomonti proje si İstanbul'un Avrupa yakasında rezidans, mağaza, ofis, otel ve Şişli'ye bağlı Bomonti'de hayata geçiriliyor. Tahicioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan projede, rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlar yer alıyor. 

Web: www.tahincioglu.com


6-) KAĞITHANE DKY On projesi 206 daire,ofis, otel ve dükkanlardan meydana geliyor. Kağıthane DKY On projesinde 1+1,5 ve 2+1,5 daire tiplerine yer verilirken, daireler 58 metrekare ile 86 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


Web: http://www.dkyon.com 


Geri Dön