30 / 04 / 2024

istanbul home ofis projeleri

istanbul home ofis projeleri

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Yasin Işık Gayrimenkul, İstanbul'da home office projesine hazırlanıyor!

İstanbul'da yükselen home office projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da Gizoto ortaklığıyla Marmara Kule projesine hazırlanan Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat, projede 240 adet home office yapmayı tasarlıyor.

Ziya Yılmaz: Home ofisler rağbet görüyor!

Ziya Yılmaz, "Home ofisler seçkin bir projedeki modern bir ofiste, otel konforunun hizmet ayrıcalığıyla verimli ve keyifli bir iş hayatının tam ortasında dinlenirken çalışmayı, çalışırken dinlenmeyi mümkün kılıyor" dedi

İstanbul home-ofis projeleri 2013!

Son yıllarda yaygınlaşan evde çalışma modası ofisleri evlere taşıdı. İş ve sosyal yaşamı birleştiren yeni trend home ofisler, rezidans konforunda çalışma fırsatı sunuyor. İşte o projeler...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

Apartmanda home ofis olur mu?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, anagayrimenkulün, kütükte mesken, iş veya ticaret yeri olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde kanunda belirtilen işler açılabiliyor.Peki, apartmanda home ofis olur mu?

Evi home ofis yapmak için gerekenler!

Home ofis, ev ve işyerinin birleştiği bağımsız bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Tapuda mesken olarak kayıtlı taşınmaz malın bir bölümü malik tarafından işyeri olarak kullanılabiliyor. Peki,evi home ofis yapmak için gerekenler nelerdir?

Home ofis çalışanlar için özel dekarasyonlar!

Evde kendinize bir çalışma köşesi oluşturmak için tarzınızdan taviz vermenize gerek yok.Hem salonunuzla bütünleşen hem de sizi yansıtan bir home ofis oluşturmanız mümkün.

Home ofis emlak vergisi nasıl ödenir?

Emlak vergisi, taşınmaz malın türüne göre belirlenen oranlar ile hesaplanıyor. Peki, bir konut hem ev hem işyeri olarak kullanılırsa ne olur? Home ofis emlak vergisi nasıl ödenir?

Ataşehir Canan Business İstanbul'da 389 bin TL'ye home ofis!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofislerden meydana gelecek olan Ataşehir Canan Business İstanbul projesinde yer alan home ofislerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir'in ilk home ofis projesi: Flex Office Bahçeşehir!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşan proje, 100 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilecek.

Bahçeşehir'in ilk home-ofis projesi!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. Proje, 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşacak. Projenin yatırım değeri 100 milyon lira

istanbul home ofis projeleri Haberi

istanbul home ofis projeleri

Güneş Gazetesi’nde yer alan habere göre; Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor. 


1-) İSTANBUL Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabında 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da yer alıyor.
Web: http://piyalepasa.com.tr

2-) İSTANBUL Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesinde inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor.
Web: www.misalistanbul.net

3- KUZU Grup imzasını taşıyan sıfır Sea Pearl projesinde bin 401 daire ve otel bulunuyor. Büyüleyici mimarisiyle göz dolduran  Sea Pearl,   İstanbul’un...