27 / 04 / 2024

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...



İstanbul'da birçok markalı konut projesi yer alıyor. Konut projeleri kadar ofis projelerinin de bulunduğu İstanbul'da ön plana çıkan projeleri derledik. İşte İstanbul'da markalı 8 ofis projesi...


1-) Balance Güneşli

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

Balance Güneşli projesinde ofisler yüzde 10 KDV indirimi ile satılıyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. 

A plus kalitedeki Balance Güneşli'de satılık ofisler kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bölgede bulunuyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Misafirlerinizi ister katınızda, isterseniz resepsiyonun yer aldığı katta konforlu ve şık dizayn edilen bekleme alanında ağırlayabiliyorsunuz. İç dekorasyonları tamamlanmış 51 ile 137 metrekare arasındaki stüdyo ofisler ile 104 ile 212 metrekare arasında değişen loft ofisler küçük ölçekli firmalara hizmet vermek üzere hemen taşınmaya hazırlar. 


Web: www.balancegunesli.com.tr

 

2-) Skyland İstanbul

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

Eroğlu Yapı imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanı sağlıyor. Metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra proje havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam vadediyor.

Skyland İstanbul’da rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksitle İstanbul’un merkezinde en cazip yatırım teklifi sunuluyor.

1+0 ile 4+1 arasında farklı konut tiplerinin de yer aldığı projenin  TEM otoyoluna direkt bağlantısı bulunuyor. 

Web: http://www.skylandistanbul.com/

 

3-) İstanbul Tower 205 

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul Tower 205 projesi İstanbul'un finans merkezi Levent Büyükdere Caddesi'nde yükseliyor. Proje dünyadaki ikonik binaların yaratıcısı SOM tarafından tasarlandı.

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen proje “European Property Awards 2018-2019”dan iki ödüle layık görüldü. 220 metre yüksekliğiyle sahip bina, “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı.

İstanbul Tower 205 projesinde 2 blokta 788 adet ticari birime yer veriliyor. Proje Metal Yapı Konut  A.Ş. imzası taşıyor. 


Web: istanbultower205.com/

 

4-) Ncadde Ottoman 

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

Ncadde Ottoman projesi İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje farklı ofis ve suit seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Esenyurt'un en işlek caddesi Doğan Araslı Bulvarı cepheli olarak konumlandırılan Ncadde Ottoman, Osmanlı mimarisinin modernize edilmiş izlerini taşıyor ve farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 

68 bin 940 metrekare alana sahip ve iki bloktan meydana gelen Ncadde Ottoman'da dört farklı tipte ve teraslı ofis seçenekleri yer alıyor. 

Ncadde Ottoman'da 55 metrekare ile 450 metrekare arasındaki ofisler, 55 metrekarelik otel konseptindeki full eşyalı suitler bulunuyor. 


Web: www.ncaddeottoman.com

 

5-) Avrupa Residence Office Ataköy

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

Avrupa Residence Office Ataköy projesi İstanbul Ataköy'de, E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde hayata geçiriliyor. 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde 165 rezidans daire ile çeşitli kullanım alanlarına hitap eden 52 ofis ve dükkânlardan meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Avrupa Residence Office Ataköy'de rezidans dairelerin büyüklükleri 69 ile 103 metrekare arasında, ofislerin büyüklükleri 233 ile 321 metrekare arasında değişiyor. 

Projede ayrıca 52 metrekare ile 1.058 metrekare arasında çeşitli kullanım alanlarına hitap eden dükkânlar bulunuyor. 


Web: http://www.avrupakonutlari.com/atakoy

 

6-) 105 Güneşli

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

105 Güneşli projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Projede sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

2019 yılının Ağustos ayında teslimlerin yapılacağı 105 Güneşli projesinde 105 adet konut ve ev-ofis yer alıyor. 1+1, 2+1, ev-ofis ve kat ofis seçeneklerine yer verilen projedenin en üst katında kafe ve restoranlar mevcut. 

105 Güneşli projesinde 1+1 dairelerin alanları 60 metrekareden 2+1 dairelerin alanları ise 120 metrekareden başlıyor.
 
 

Web: http://105gunesli.com/

 

7-) The Holl Life&Business

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

The Holl Life&Business projesinde 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler yer alıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Sabiha Gökçen Havalimanı ve Garanti Bankası Teknoloji Merkezine komşu lokasyonda inşa ediliyor.

4 bin 500 metrekare ticari alan ve 14 kat üzerinde 90 rezidans daire ve A sınıfı ofisten meydana gelen The Holl Life&Business projesinde satış süreci devam ediyor. 

 
Web: http://www.theholl.com.tr/


8-) Motto İstanbul 

İstanbul da markalı 8 ofis projesi!

Motto İstanbul projesi İstanbul Basın Ekspres'te hayata geçiriliyor. 80 metrekare home ofislerden meydana gelen projede teslimler hemen yapılıyor.

Motto İstanbul projesinde  1+1'ler 62 metrekare ile 78 metrekare arasında, 2+1'ler 79 metrekare olarak dizayn edildi. Projede misafir otoparkı ve kapalı otopark mevcut. 
 

Web : http://www.mottoistanbul.com.tr

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön