07 / 05 / 2024

Businist Office projesinin tapusu alındı

Businist Office projesinin tapusu alındı

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’de, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Tatar Yapı Ataşehir Home office lansman tarihi!

Tatar Yapı tarafından Ataşehir'de yeni hayata geçirilecek olan home-office projesinin lansman günü 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Projedeki ofisler 145, 170 ve 195 metrekareden oluşuyor.

Flex Office nerede?

Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunabilen projede toplam 321 adet ofis bulunuyor. Peki Flex Office nerede yükseliyor?

Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükseliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Peki Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Flex Office lansmanı 8 Nisan'da düzenlenecek!

Dumankaya İnşaat, İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Bahçeşehir’de projelendirilen Flex Office projesinin lasmanını düzenliyor. Lansman 8 Nisan Çarşamba günü saat 12:00'da Çırağan Sarayı'nda yapılacak.

Flex Office Dumankaya İnşaat!

Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükselen Flex Office Dumankaya İnşaat projesinde satışlar başladı. 32 katlı tek kuleden oluşan projede fiyatlar 101 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office fiyatları!

Dumankaya Flex Office fiyatları 101 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak tasarlanan Flex Office projesi toplam 321 adet ofisten meydana geliyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir'de satışta! 101 bin TL'ye!

Dumankaya Flex Office projesinde ön satışlar başladı. Bahçeşehir'de yer alan Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu Flex Office, 101 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı...

Evke Flex Office Eylül 2016' da iş hayatına yeni kapı açacak!

Evke Yapı imzasıyla hayata geçen Evke Flex Office projesinin temelleri 13 Aralık 2014 tarihinde atılmıştı Projede 17'si dükkan, 77'si ofis olmak üzere 94 bağımsız birimden oluşuyor. Evke Flex Office Eylül 2016' da iş hayatına yeni kapı açacak.

Seba Office Boulevard projesinin tamamı ofis alanından oluşacak!

Index Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyan Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de hayata geçiriliyor. Ofis, restoran ve dükkanlardan oluşan proje 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Seba Office Kağıthane fiyat!

Seba Office Boulevard projesinin teslim tarihi 2017 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Seba Office Kağıthane fiyat listesi ofislerin konumları ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Seba Office Boulevard projesinin lansmanı 25 Kasım'da!

Seba İnşaat ve Index Grup imzası taşıyan Seba Office Boulevard projesinin lansmanı 25 Kasım 2014 Salı günü Radisson Blue Hotel Şişli'de gerçekleşecek. Toplantıda projenin detayları konuşulacak.

Businist Office Fikirtepe fiyat!

Businist Office Fikirtepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Businist Office projesi toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...

Businist Office projesinin tapusu alındı Haberi

Businist Office projesinin tapusu alındı


Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’de, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı. İstanbul’un kalbinde, Anadolu yakasının en değerli lokasyonu olan Fikirtepe’de hayata geçirilecek, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden olan Businist Office’in tapusu alındı. Ruhsat aşamasında son sürece girilen projede, önümüzdeki bir ay içerisinde ruhsatın alınarak inşaatın başlanması planlanıyor


Türkiye'nin kentsel dönüşüm sürecine örnek teşkil etmesi bakımından büyük öneme sahip olan Fikirtepe dönüşüm projesinin ruhsat aşaması hızla ilerliyor. İstanbul’un tam kalbinde, yeni açılacak  Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında, Marmaray’dan Metro’ya ve Kalamış Marina’ya kadar tüm yolların kesiştiği bölgede, Anadolu yakasının en değerli lokasyonlardan olan Fikirtepe’de 2 etap halinde hayata geçirilecek Businist Office projesinin ruhsat...