05 / 05 / 2024

Businist Office satışa çıktı mı

Businist Office satışa çıktı mı

SVR Grup ilk projesi Businist Office'i görücüye çıkardı. 3 blok halinde yükselecek projede toplam 393 ofis ünitesi ile 22 ticari alan yer alacak. Businist Office'in metrekare fiyatları 4 bin dolardan başlıyor ve 6 bin dolara kadar çıkıyor.

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor!

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.

Avrupa Residence ve Office Ataköy satışa sunuldu!

Avrupa Konutları'nın yeni projesi halkası Avrupa Residence & Office Ataköy satışa sunuldu. Projede yer alan konutlar 3 günde tükendi.

Avrupa Residence Office Ataköy satışa sunuldu!

Avrupa Konutları’nın en yeni halkası Avrupa Residence Office Ataköy satışa sunuldu. Uzun zamandır merakla beklenen projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve sınırlı sayıda dükkan yer alıyor.

Tatar Yapı 2 yeni projesi satışa çıkardı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği İş merkez - home Office - Loft konseptli projelerinin İlk halkası Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projelerini satışa çıkardı.

Dumankaya Flex Office satış ofisi!

Dumankaya Flex Office satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşeceği projede toplam 321 adet ofis bulunuyor.

Bahçeşehir Flex Office satılık!

Bahçeşehir Flex Office satılık ofis tipleri 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerinin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Seba Office Boulevard satışa çıktı!

Seba Office Boulevard satışa çıktı. Index Grup ile Seba İnşaat’tan 200 milyon dolar satış değerine sahip Seba Office Boulevard projesi 204 bağımsız bölümden meydana geliyor.

Businist Office Fikirtepe projesi!

550 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Businist Office Fikirtepe projesi İstanbul Anadolu yakası Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede 393 ofis ve 22 dükkan yer alıyor...

Fikirtepe Businist Office tapusunu aldı!

Fikirtepe’de hayata geçirilecek, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden olan Businist Office’in tapusu alındı. Ruhsat aşamasında son sürece girilen projede, önümüzdeki bir ay içerisinde ruhsatın alınarak inşaatın başlanması planlanıyor.

Fikirtepe Businist Office!

Ofislerin satış sürecine devam edilen Fikirtepe Businist Office, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin teslimlerine 2016 yılının ilk çeyreğinde başlanması planlan

Businist Office projesi!

Businist Office projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlayarak değişiyor. Fikirtepe'de inşa ediliyor olan Businist Office projesi 550 milyon TL yatırımla yükseliyor...

Businist Office fiyat bilgisi!

Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın inşa edilen Businist Office fiyat bilgisi kapsamında metrekaresi 4 bin dolar olarak belirlendi...

Businist Office iletişim bilgileri!

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de SVR Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Businist Office iletişim bilgileri kapsamınad projenin telefon numarası şu şekilde: 0 216 407 24 00- 444 60 13...

Businist Office satışa çıktı mı Haberi

Businist Office satışa çıktı mı


İstanbul'da kentsel dönüşüm için pilot bölge seçilen Kadıköy Fikirtepe'de belirsizliğin ortadan kalkmasının ardından projelerin tanıtımı hız kazandı. Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı ortaklığı tarafmdan kurulan SVR Grup ilk projesi Businist Office'i görücüye çıkardı. 3 blok halinde yükselecek projede toplam 393 ofis ünitesi ile 22 ticari alan yer alacak. Toplam yatırım değeri 550 milyon lira olan Businist Office'in metrekare fiyatları 4 bin dolardan başlıyor ve 6 bin dolara kadar çıkıyor. 


Telefon: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: