22 / 05 / 2024

Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti

Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti

Gemlik Müteahhitler Derneği Yönetimi, Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti. Dernek Yönetimi şubede, Şube Müdürü Hasan Türe’nin konuğu oldu.

Seyhanlar Bursa Gemlik'te 2. şubesini açtı!

112 farklı noktadaki mağazasıyla hizmet veren Seyhanlar Market Bursa Gemlik'te 2 şubesini açtı. Market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.

Gemlikli müteahhitler Buski'yi ziyaret etti!

Gemlik Müteahhitler Derneği Yönetimi, Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti. Dernek Yönetimi şubede, Şube Müdürü Hasan Türe’nin konuğu oldu.

Semerşah Turizm, Kocaeli'nde ilk şubesini açtı!

Türkiye genelinde 29 şubesi bulunan Semerşah Turizm, Kocaeli'ndeki ilk şubesini açtı. Açılışa çok sayıda siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Gürmar 21'inci şubesini Karşıyaka'da açtı!

Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi.

Happy Center Ordu şubesini yeniledi!

Happy Center, Güney Marmara şubelerinden Ordu Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , Bandırma Ordu Şubesini yeniledi.

Gemlik`te öncelikli hedef hasarlı binalar!

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Ömer Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri`nin ziyaret ettiği Belediye Başkanı Refik Yılmaz, işçi emeklilerinin de kentsel dönüşümden yararlanacağını söyledi.

Burger King 89 şubesini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Burger King Almanya'da 89 şubesini kapatacak!

Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Dev restoran zincirinin bu kararı aralarında çok sayıda Türk'ün de bulunduğu yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak.

Bank Asya 80 şubesini kapattı!

Bank Asya finansallarındaki değişim nedeniyle 80 şubesini kapattı. KAP’a yapılan açıklamada, Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

Refik Yılmaz: Gemlik'te binaların çoğu deniz kumundan yapılmış!

BURSA'nın birinci dereceden deprem bölgesinde yer alan Gemlik'in AK Partili Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki binaların yüzde 90'ının riskli olduğunu söyledi. Yılmaz, ilçeyi yüksek bölgeye taşımak için çalıştıklarını belirtti...

Refik Yılmaz: Gemlik'te diriye konut, ölüye mezar yeri yok!

BURSA Gemlik’in AK Partili Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki binaların yüzde 90’ının riskli olduğunu söyledi. İlçeyi yüksek bölgeye taşımak için çalıştıklarını, kentsel dönüşümün şart olduğunu belirtti.

Domino’s Pizza, 400’üncü şubesini açtı!

Türkiye’de 63 ilde 399 şubeyle hizmet veren Domino’s Pizza, 400’üncü şubesini İstanbul Zeytinburnu’nda açtı. Şirket 2014 sonunda 450 şubeye ulaşmayı planlıyor. Domino’s Pizza, Doğu ve Güneydoğu’da 21 olan şube sayısını 26'ya çıkaracak...

Gemlik Yalı Konağı’nda restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa ilçelerdeki tarihi yapıları yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından orijinal kimliğiyle yenilenerek Gemlik İlçesi’ne sosyal tesis olarak kazandırılacak Gemlik Yalı Konağı’nda restorasyon, ilk harcın koyulmasıyla başladı.

Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti Haberi

Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti

Gemlik Müteahhitler Derneği Yönetimi, Buski Gemlik Şubesini ziyaret etti. Dernek Yönetimi şubede, Şube Müdürü Hasan Türe’nin konuğu oldu. Ziyarette söz alan Buski Gemlik Şube Müdürü Hasan Türe; “Yeniş döneminizde başarılar diliyorum. Gemlik’te müteahhitler ile uyum içindeyiz. Bu uyumun devam edeceğine inanıyorum. Gerek müteahhitlerle, gerekse vatandaş tarafından bize bildirilen sorunu 24 saatte çözüyoruz. Biz genelde ruhsat alamayan yapılarla alakalı problem yaşıyoruz. Bu konuda da, Baş bakanımızın açıklaması var. Muhtemelen bu sorun da aşılacak’’ dedi. Dernek Başkanı Ömer Uslu ise; “Gemlik halkına ve şantiyelerimize son derece hızlı hizmet vermenizden dolayı memnunuz. Sizleri anlayışlı görmek de, bizleri ayrıca memnun ediyor. Gemlik, en ciddi muzdaripliklerinden birini de, Altyapıda yaşıyor. Büyükşehir ve Buski’nin ciddi atılımları var. Gemlik’in geleceği adına daha umutlanıyoruz. Kentsel dönüşüme de...