29 / 04 / 2024

Semerşah Turizm, Kocaeli'nde ilk şubesini açtı!

Semerşah Turizm, Kocaeli'nde ilk şubesini açtı!

Türkiye genelinde 29 şubesi bulunan Semerşah Turizm, Kocaeli'ndeki ilk şubesini açtı. Açılışa çok sayıda siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.



Türkiye genelinde 26 şubesi bulunan Semerşah Turizm, ilimizdeki ilk şubesini Ömerağa Mahallesi Hasan Özcan Sokak No:3 adresinde açtı. Merkezi İstanbul'da bulunan ve Avrupa'nın 9 ayrı kentinde de faaliyette gösteren Semerşah Turizm'in Kocaeli'nde ilk şubesinin açılışına katılım beklenenden yoğun oldu. 

Semerşah Turizm, hac ve umre ziyaretlerinin yanı sıra kültür gezileri de düzenliyor. Katılımın oldukça yoğun olduğu açılışta kurdeleyi siyasi partilerin temsilcileri ve vakfın yöneticileri birlikte kesti. 


Şubenin açılışına; AKP Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Müftü Yardımcısı İlyas Öztel, KOTO Başkanı Murat Özdağ, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tanrıöver, vakfın koordinatörü Metin Şensoy, Semerkand Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yusuf Şahin katıldı. 


Açılışta ayrıca; Semerkand Vakfı 8. Merkez Başkanı Yusuf Şahin, Kuruluş Vakfı İl Başkanı Abdullah Erol, TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz, Semerşah Turizm'in Kocaeli Şube Sorumlusu Zafer Akkaş ve çok sayıda davetli de hazır bulundu. Açılışta konuşan ve herkesin kandilini kutlayan milletvekili Zeki Aygün, "Semerkand'a başkanlık eden, buraya gelen insanlardan Allah razı olsun. Dünyada kan, gözyaşı oluk oluk akıyor. Semerkand'a ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz" dedi. 

Konuşmaların ardından şubenin açılış kurdelesi kesildi. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön