16 / 05 / 2024

semerkand turizm hizmeti

semerkand turizm hizmeti

Türkiye genelinde 29 şubesi bulunan Semerşah Turizm, Kocaeli'ndeki ilk şubesini açtı. Açılışa çok sayıda siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Semerkand Turizm Otelcilik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Semerkand Turizm Otelcilik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Haludun Çakar tarafından kuruldu.

Sapanca'da dededen kalma konağı otele çevirdi!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan kadın girişimci Banu Elif Karabulut, 104 yıl önce dedesinin yaptırdığı konağı KOSGEB'ten aldığı krediyle butik otele çevirip turizm hizmeti veriyor.

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

TDO Seyahat Acentası Turizm ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

TDO Seyahat Acentası Turizm ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Ümit Demirbaş, Habil Koca tarafından kuruldu.

Alternatif turizm tesisi sayısı 2016'da 56'ya yükseldi!

Antalya'da alternatif turizm hizmeti veren Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçtiğimiz sene 5 olan alternatif tesisin bu yıl 56'ya yükseldiğini ve rekabetin daha ciddileştiğini belirtti.

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gündoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Kemal Sunal Sokak Semerkand Sitesi'nde kuruldu.

Semerkand Line nerede?

Semerkand Line nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje fitness center, vale hizmeti, kuru temizleme, teknik servis, kapalı otopark, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları yer alıyor...

Semerkand Line teslim tarihi!

Semerkand Line teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Semerkand Line projesinde fitness center, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları, vale hizmeti, kuru temizleme,teknik servis, kapalı otopark, acil sağlık hizmetleri yer alıyor...

Semerkand Line Bakırköy fiyatları!

Semerkand Line Bakırköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Semerkand Line projesinde fitness center, teknik servis, kapalı otopark, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları, vale hizmeti, kuru temizleme bulunuyor...

Ramada Resort Balıkesir Güre, 2015'te açılacak!

81 ülkede 7 bin 600 tane oteli ile dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Grup’a ait Ramada Resort, 2015 yılında Balıkesir`in Edremit ilçesinin Güre yöresinde açılarak turizm hizmeti verecek.

Servotel Corporation 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Tatil için Nisan ayında ilk tercih Karadeniz oldu!

Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor...

Semerkant Yapı'dan Semerkand Line 'da 120 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Semerkant Yapı'dan Semerkand Line"da yüzde 25 peşinatla 24 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1'ler 120 bin TL ila 180 bin TL arasında değişiyor

semerkand turizm hizmeti Haberi

semerkand turizm hizmeti

Türkiye genelinde 26 şubesi bulunan Semerşah Turizm, ilimizdeki ilk şubesini Ömerağa Mahallesi Hasan Özcan Sokak No:3 adresinde açtı. Merkezi İstanbul'da bulunan ve Avrupa'nın 9 ayrı kentinde de faaliyette gösteren Semerşah Turizm'in Kocaeli'nde ilk şubesinin açılışına katılım beklenenden yoğun oldu. 

Semerşah Turizm, hac ve umre ziyaretlerinin yanı sıra kültür gezileri de düzenliyor. Katılımın oldukça yoğun olduğu açılışta kurdeleyi siyasi partilerin temsilcileri ve vakfın yöneticileri birlikte kesti. 


Şubenin açılışına; AKP Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Müftü Yardımcısı İlyas Öztel, KOTO Başkanı Murat Özdağ, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tanrıöver, vakfın koordinatörü Metin Şensoy, Semerkand Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi...