16 / 05 / 2024

Semerkand vakfı açılış

Semerkand vakfı açılış

Türkiye genelinde 29 şubesi bulunan Semerşah Turizm, Kocaeli'ndeki ilk şubesini açtı. Açılışa çok sayıda siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Tuzla'daki ormanlık alanın bir bölümü imara açılıyor!

Tuzla Tepeören'de yer alan ormanlık alan imara açılıyor. Yapılan plan değişikliği kapsamında Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı alana üniversite yapacak.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Trabzon Şehir Müzesi yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Oltan Vakfı tarafından Trabzon’a kazandırılan Şehir Müzesi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünde hizmete açılıyor.

Moskova Merkez Camisi 23 Eylül'de açılıyor!

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak.

Moskova Merkez Camii'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak!

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak.

TÜRGEV'in yeni merkez binasının açılışı gerçekleşti!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Eyüp'teki yeni merkez binasının açılışına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız" dedi..

LÖSEV'in onkoloji kenti açılışa gün sayıyor!

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor..

Zuhratbaba Semerkand Line satılık daire!

Zuhratbaba Semerkand Line satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. İstanbul Bakırköy'de yükselen proje Semerkand Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Hasvak'ın 40. yılında Sosyal Yaşam Evi açılışı yapıldı!

KOZA Sokak'taki Sosyal Yaşam Evi'nin açılışında konuşan Bülent Arınç. HASVAK'ın 40'ıncı yılını kutlayan çok önemli bir vakıf olduğunu, vakfın çalışmalarını en az 10 yıldır takip ettiğini belirtti.

Bitlis'te Ziya Eren Spor Lisesi'nin açılışı yapıldı!

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı...

Semerkand vakfı açılış Haberi

Semerkand vakfı açılış

Türkiye genelinde 26 şubesi bulunan Semerşah Turizm, ilimizdeki ilk şubesini Ömerağa Mahallesi Hasan Özcan Sokak No:3 adresinde açtı. Merkezi İstanbul'da bulunan ve Avrupa'nın 9 ayrı kentinde de faaliyette gösteren Semerşah Turizm'in Kocaeli'nde ilk şubesinin açılışına katılım beklenenden yoğun oldu. 

Semerşah Turizm, hac ve umre ziyaretlerinin yanı sıra kültür gezileri de düzenliyor. Katılımın oldukça yoğun olduğu açılışta kurdeleyi siyasi partilerin temsilcileri ve vakfın yöneticileri birlikte kesti. 


Şubenin açılışına; AKP Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Müftü Yardımcısı İlyas Öztel, KOTO Başkanı Murat Özdağ, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tanrıöver, vakfın koordinatörü Metin Şensoy, Semerkand Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi...