16 / 05 / 2024

semerşah turizm açılış

semerşah turizm açılış

Türkiye genelinde 29 şubesi bulunan Semerşah Turizm, Kocaeli'ndeki ilk şubesini açtı. Açılışa çok sayıda siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 49 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Lutfiye Topal tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara'da temeli 1997'de dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası, tamamlanmak üzere. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda CSO binasının açılışını yapacaklarını dile getirdi.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Nonno Blue Turizm Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nonno Blue Turizm Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ağan tarafından kuruldu.

semerşah turizm açılış Haberi

semerşah turizm açılış

Türkiye genelinde 26 şubesi bulunan Semerşah Turizm, ilimizdeki ilk şubesini Ömerağa Mahallesi Hasan Özcan Sokak No:3 adresinde açtı. Merkezi İstanbul'da bulunan ve Avrupa'nın 9 ayrı kentinde de faaliyette gösteren Semerşah Turizm'in Kocaeli'nde ilk şubesinin açılışına katılım beklenenden yoğun oldu. 

Semerşah Turizm, hac ve umre ziyaretlerinin yanı sıra kültür gezileri de düzenliyor. Katılımın oldukça yoğun olduğu açılışta kurdeleyi siyasi partilerin temsilcileri ve vakfın yöneticileri birlikte kesti. 


Şubenin açılışına; AKP Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Müftü Yardımcısı İlyas Öztel, KOTO Başkanı Murat Özdağ, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tanrıöver, vakfın koordinatörü Metin Şensoy, Semerkand Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi...