13 / 05 / 2024

Butek İnşaat Yıkım Mühendisliği Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Butek İnşaat Yıkım Mühendisliği Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Butek İnşaat Yıkım Mühendisliği Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Tekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Üsküdar' da kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Tdizayn İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tdizayn İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Talin Diker tarafından kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Barbaroslar Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbaroslar Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barbaros tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık hayatını kaybetti.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Fatin Saltık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Fatin Saltık hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti. İTÜ İnşaat 1958 sınıf arkadaşları, taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Butek İnşaat Yıkım Mühendisliği Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Butek İnşaat Yıkım Mühendisliği Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Butek İnşaat Yıkım Mühendisliği Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Tekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Üsküdar'da kuruldu.


Butek İnşaat Yıkım Mühendisliği Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin Konusu; 1) Yurt içinde ve yurt dışında kamuya ait, özel, belediyelere, beldelere, birliklere ve kooperatiflere ait her türlü yol, köprü, menfez, baraj, kanal, kanalizasyon, tretuvar, atık su, temiz su, yeraltı telefon kablo, elektrik, doğal gaz, sanatsal yapılar, çok katlı konut ve iş yeri ile alt yapı inşaatlarını, hafriyat ve kazı işlerini yapmak veya üçüncü şahıslara yaptırmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü kamu, özel kurum ve kuruluşlara, belediyelere, beldelere, birliklere, ve kooperatiflere ait arazi ve dere ıslahı. Arazilerin ve arsaların ağaçlandırılıp yeşillendirilmesi, peyzaj...