03 / 05 / 2024

Butik otel alanı

Butik otel alanı

Faruk Boyacı, değişen tatil anlayışına göre bireylerin, gittikleri yörede yerel kültürle kaynaşıp yeni deneyimler elde etmeyi isterken, aynı zamanda kaliteli hizmeti samimiyetle sunan küçük otellere yöneldiğini belirtti.

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Kemer'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık butik otel!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan butik oteli 13 milyon 760 bin 280 TL'ye satıyor...

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya ve Ferdi Bayrak ortaklığında kuruldu.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Tarihi Sur'da 10 butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır Sur'da teröristlerce tahrip edilen mahallelerde, yöre mimarisine uygun, iki katlı, 268 yatak kapasitesine sahip 10 butik otel inşa ediliyor..

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyit Malkoç ve Tuba  Demirbağ ortaklığında kuruldu. 

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” butik otel olarak hizmete açıldı.

Bolu'daki Kiliseli Tüccar Hanı butik otel oluyor!

Bolu Gerede'de bulunan Kiliseli Tüccar Hanı restore edilerek butik otel ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Kars Gemli Tabya Butik otel olacak!

Kars Kalesi karşında yer alan ve 46 tabyadan bir tanesi olan Gemli Tabya butik otele dönüştürülecek.

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

Butik otel alanı Haberi

Butik otel alanı

Faruk Boyacı, üniversite mezuniyetinden sonra babasından devraldığı işini profesyonel bir bakış açısı ile geliştirmeyi başarmış bir işadamı. Avusturya Lisesi ve İstanbul Üniversitesi mezunu. Faruk Boyacı'nın çalışanları, dönem dönem tatlı sert tavırlarına karşın kendisini bir baba gibi görüyor. Lakaytlığa tahammülü olmadığı açık. Yıllar önce, “Bak Faruk Bey, ben bir cerrahım. Hata yaptığımda insanlar ölüyor. Bu yüzden azami dikkat ediyor, hata yapmamaya çalışıyorum. Sen de yapmayacaksın!” diyen bir Avrupalı müşterisi hiç aklından çıkmıyor. “Bu işletmelerde misafir ağırlıyoruz. Evinde misafirini ağırladığı hassasiyete sahip olmayanla işimiz yok! Biz, yaptığı işe aşık, etiketlerle zehirlenmemiş, genç, girişimci yöneticilerimiz ile başarıyoruz.” derken, çalışanlarına yüklediği misyonu ve onlara güvenini gözlerinden okuyabiliyorsunuz. 


Faruk Boyacı, Türkiye çapında 246 otelin tüzel kişilik olarak üye olduğu Küçük Oteller Derneği’nin Başkanı. Faruk Bey’in Sirkeci...