15 / 05 / 2024

Butler Brothers inovasyon merkezi 2016

Butler Brothers inovasyon merkezi 2016

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen şehirlerinden Dallas’ın simge haline gelmiş yapısı Butler Brothers Binası’nı yenileyen Alterra International, sunduğu imkânlarla binayı inovasyon merkezi haline getirdi.

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç, Ramazan Uğur ve Recep Solak ortaklığında kuruldu.

Melhem Brothers Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melhem Brothers Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Haysam Melhem tarafından kuruldu. 

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Çukurova Teknokent 3 ilde inovasyon merkezleri kuracak!

Adana Çukurova Teknokent'in içinde olduğu yabancı ortaklı konsorsiyum, Adana, Mersin ve İzmir'de inovasyon merkezleri kuracak.

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

Gerard Butler'in evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Gerard Butler'in ABD'nin California eyaletindeki evi yandı. Butler, küle dönen evinin önünde çektiği pozu sosyal medyada paylaştı.

Renault, Fransa'da üçüncü inovasyon laboratuvarını açtı!

Renault, Silikon Vadisi ve Tel Aviv'den sonra "Le Square" adını verdiği inovasyon laboratuvarını Paris'te hizmete açtı

Ak-Kim'den inovasyon ödülü!

Türkiye’nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim’in inovasyon ödülleri sahiplerini buldu. Buhar sarfiyatının azaltılmasıyla ilgili proje 1’incilik ödülünü kucakladı.

Butler Brothers inovasyon merkezi 2016 Haberi

Butler Brothers inovasyon merkezi 2016

Gayrimenkul sektöründeki iş hayatını uzun yıllardır ABD’de sürdüren Alterra International Yönetim Kurulu Başkanı Mükemmel Sarımsakçı, yaptığı değerlendirmede; “Butler Brothers Binası’nın geçmişi, gelecek vizyonumuzu yansıtıyor. Yıllarca ticaretin ve sanayinin merkezi olarak faaliyet gösteren binayı yeniden inşa edip geleceği tasarlayanlar için faydalı bir alan haline getirerek adeta Rönesans başlattık” dedi.  Türk iş adamı Mükemmel Sarımsakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Alterra International, 90 milyon dolar yatırımla Dallas kentinin simgesi Butler Brothers Binası’nı yenileyerek, geçmişinde ticaret ve sanayinin merkezi olarak kabul edilen binayı yeniden iş dünyasına kazandırdı.


Geçmişin İzlerini Taşıyan, Karma bir Proje

Dallas’ta 1910 yılında inşa edilerek endüstri ve ticaret alanında ofis ve depo olarak çok uzun yıllar hizmet veren Butler Brothers Binası, Alterra International’ın dönüşüm faaliyetleriyle birlikte yeniden canlandı. Toplam dokuz kattan oluşan...