06 / 05 / 2024

Buyaka avm etkinlik

Buyaka avm etkinlik

Hizmet vermeye başladığı 2 yıllık sürede cirosunu 300 milyon TL'ye taşıyan Buyaka, ikinci yılında 8 milyon ziyaretçiyi ağırladı. 3. yıl ciro hedefi 350 milyon TL olan Buyaka, ziyaretçi sayısını da 9 milyon kişiye taşımayı hedefliyor.

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Buyaka AVM yılbaşında açık mı?

Buyaka AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Buyaka AVM yılbaşında açık mı? Buyaka AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Buyaka AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Buyaka AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Buyaka AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Buyaka AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Buyaka AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Buyaka AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Buyaka AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Buyaka AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Buyaka AVM bayramda kaçta açılır? Buyaka AVM bayramda kaça kadar açık?

Buyaka AVM bayramda açık mı?

Buyaka AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Buyaka AVM bayramda açık mı? Buyaka AVM bayramda kaçta açılır? Buyaka AVM bayramda kaça kadar açık?

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

Barçın Spor İstanbul'daki 6.mağazasını Buyaka AVM'de açtı!

SPOR perakende sektörünün İzmirli markası Barçın Spor, İstanbul Buyaka AVM'de 700 m2'lik mağazasıyla faaliyete geçirdi.Barçın Spor zincirinin İstanbul'da 6. mağazası oldu.

Ümraniye Buyaka AVM 400 milyon lira ciro hedefliyor!

Alışveriş merkezi ve 4 ofis kulesini bünyesinde barındıran Ümraniye Tepeüstü 'ndeki Buyaka, 3. yıldönümünü ulaştığı 9 milyon ziyaretçiyle kutluyor.

Buyaka AVM 3'üncü yılında 9 milyon ziyaretçiye ulaştı!

İstanbul Anadolu yakası Tepeüstü'nde konumlanan alışveriş merkezi (AVM) Buyaka, 3'üncü yılında 9 milyon ziyaretçiye ulaştı. 160 mağazadan oluşan AVM'nin 360 milyon ciroya ulaştığı açıklandı.

Buyaka AVM 400 milyon TL ciro hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Buyaka AVM 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Buyaka avm etkinlik Haberi

Buyaka avm etkinlik

Buyaka projesi, 152 mağazadan oluşan alışveriş merkezinin yanı sıra her biri 21 kattan oluşan 3 ofis bloğu ve 22 katlı bir home ofis bloğu ile 2012 yılında hizmet vermeye başladı. Önemli iş ve konut alanlarına ev sahipliği yapan Ümraniye Tepeüstü’nde yer alan lokasyonu, marka karması, modern mimari yaklaşımı ve 3.000 oturma kapasiteli teraslı cafe restoran alanları ile Buyaka, Anadolu yakasının en prestijli alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

30.000 metrekarelik kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ve 110.000 metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulan Buyaka Alışveriş Merkezi Müdürü Leyla Özdemir; "Alışveriş merkezimizde Mart 2014'te, geçtiğimiz yıl aynı döneme oranla yaklaşık %20'lik ciro artışı yaşadık. Aynı biçimde ziyaretçi sayımızda da ilk yılımıza göre yaklaşık  %15 artış oldu. Aylık ortalama 670 bin ziyaretçi ağırlıyoruz. Hedefimiz dördüncü...