02 / 05 / 2024

Büytürk İnşaat rezidans

Büytürk İnşaat rezidans

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan’ın önde gelen kuruluşlarından Al Rajhi Group ile İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında işbirliği yapmak üzere bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kurt tarafından kuruldu.

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Bozkurt tarafından kuruldu.

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Fatih Cebbar tarafından kuruldu.

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Büytürk İnşaat rezidans Haberi

Büytürk İnşaat rezidans

Beyttürk İnşaat’ın Üsküdar’daki merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde açıklama yapan Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman; Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektöründeki büyüme hedeflerini özellikle Körfez ülkelerine yönelik belirlediklerini söyledi.


İmzaladıkları mutabakat zaptının önemine dikkat çeken Muhammet Uğurcan Barman, “Al Rajhi ailesi Suudi Arabistan’ın önde gelen ailelerinden. Aynı zamanda Suudi Arabistan’ın en büyük bankalarından biri olan Al Rajhi Bankası’nın en üst düzey temsilcilerindendir. Türkiye’de şu ana kadar bizim projelerimize yaklaşık olarak 10-15 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirdiler. Türkiye gayrimenkul pazarında bizimle hareket etmek istiyorlar.  Bu işbirliği çerçevesinde büyük hacimli konut, rezidans ve otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.’’ dedi.



“Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz ”

Beyttürk İnşaat olarak katıldıkları fuarlar ve gerçekleştirdikleri uluslararası çalışmalar ile Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmaktan memnun olduklarını ifade eden Muhammet...