30 / 04 / 2024

Büyük Efes Grubu

Büyük Efes Grubu

2001 yılında Emekli Sandığı'na bağlı 6 otelin işletme hakkı 3 ayrı otel grubuna devredilmiş. 6 otelin 20 yıllığına işletme hakkı Swiss Otel Grubu, Milenyum Grubu, Radisson Grubu'na devredilmiş.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

AND Pastel'den büyük gayrimenkul kampanyasına destek!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.

İspanya'nın en büyük gayrimenkul satışı yapıldı!

İspanyol Santander bankası 12 milyar dolar değerindeki mülklerini Amerikalı Blackstone Grubu'na sattı. İşlem, İspanya tarihinin en büyük mülk satışı olarak gösterildi.

Hafriyat alanları İstanbul'da 7 ilçeden daha büyük!

Kentsel dönüşümün hızla devam ettiği İstanbul’da hafriyat alanları ve kamyonları ile ilgili önemli bir bilgi ortaya çıktı. İBB CHP Grubu tarafından hazırlanan rapora göre, hafriyat alanı İstanbul’un 7 ilçesinden daha büyük.

Türkiye'nin en büyük GES ihalesinin kazanı belli oldu!

Türkiye'nin en büyük güneş enerji santrali projesinin ihalesi gerçekleşti. Kalyon- Hanwha Grubu, ihaleyi kazandı. Projeyle 600 bin evin elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Kocaeli Büyükşehir'den Dumankaya açıklaması!

Dumankaya Grubu’nun Çayırova’da yapmak istediği ve tartışmalara neden olan projesiyle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Büyükşehir Sözcü Gazetesi’nde çıkan haberi yalanladı.

Balkanlar'da Türk turizm yatırımcısına büyük fırsat var!

Limak Turizm Grubu Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, “Balkanlar’da Türk turizm yatırımcısı için büyük fırsatlar var. Grup olarak eğer bir turizm yatırımı yapılacaksa havalimanı inşa etmeye de, otel işletmeye de talibiz” dedi.

Kentsel dönüşümde büyük ölçekli planlamalar yapılmalı!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım kentsel dönüşümde bölgeyi kapsayacak büyük ölçekli planlamaların yapılması gerektiğine vurgu yaparak; parsel bazında yenilemenin şehirlerde yoğunluğu artıracağına dikkat çekiyor.

Sani Şener: 6 tane büyük havalimanı inşa ediyoruz!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, "Dünyada 14 havalimanı yatırımı yaptık ve işletiyoruz. 6 tane büyük havalimanı inşa ediyoruz." dedi.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Büyük Efes Grubu Haberi

Büyük Efes Grubu



Emekli Sandığı otelleri dünya devlerinin oluyor


MALİYE Bakanı Sümer Oral, Emekli Sandığı'na bağlı 6 otelin işletme hakkının dünya çapında hizmet veren 3 gruba devredildiğini açıkladı. Swiss Otel Grubu İzmir Efes ve Bursa Çelik Palas, Milenyum Grubu Tarabya ve Stad, Radisson Grubu da Maçka ve Ankara otellerinin işletme hakkını alıyor.


    MALİYE Bakanı Sümer Oral, Emekli Sandığı'na bağlı 6 otelin işletme hakkının dünya çapında hizmet veren 3 gruba devredileceğini açıkladı. Oral, Swiss Otel Grubu'nun İzmir Efes ve Bursa Çelik Palas, Milenyum Grubu'nun Tarabya ve Stad, Radisson Grubu'nun Maçka ve Ankara otellerini işletme hakkını devralması konusunda ''Emek otellerinin işletme hakkının devri...