29 / 04 / 2024

büyük yalı kazlıçeşme

büyük yalı kazlıçeşme

Kazlıçeşme’de 4.2 milyar liralık gelir hedefiyle yükselecek Büyükyalı projesinin detayları belli oldu. Konut, otel, ofis ve ticari ünitelerde yaklaşık 1.800 birim bulunacak, 5.500 kişi yaşayacak.

Büyükyalı Evleri Zeytinburnu!

Büyükyalı Evleri Zeytinburnu projesi Kazlıçeşme sahilde Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Büyükyalı Evleri Zeytinburnu projesi Mart 2016'da resmen satışa çıkarılacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesine 700 milyonluk kredi kullanım yetkisi verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesine çeşitli hizmetlerde ve projelerde kullanılmak üzere, oy birliğiyle, 700 milyon lira kredi kullanım yetkisi verdi.

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Büyükşehir'den Eğridere halkına konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Büyükçekmece'de boş konutlara nüfus kaydı yapan memur tutuklandı!

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na yapılan şikayet üzerine, boş konutlara nüfus kaydı yaptığı tespit edilen nüfus müdürlüğünde görevli bir personel tutuklandı.

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. 

Birinci büyük problemimiz terörse ikincisi de çarpık kentleşme!

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Durmuş Yalçın Konferans Salonu'nda düzenlenen 104. dönem kaymakam adayları konferansında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Birinci büyük problemimiz terörse ikincisi de çarpık kentleşme" dedi...

Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı imar planı askıda!

Zeytinburnu'ndaki Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüme 1 milyar TL ayırdı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 2018 yılı için kentsel dönüşüme 1 milyar liralık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul Konutları ödeme planı!

Büyükyalı İstanbul Konutları toplam 1.500 daireden oluşuyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alıyor...

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme teslim tarihi!

111 bin metrekare alan üzerinde yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

büyük yalı kazlıçeşme Haberi

büyük yalı kazlıçeşme

Emlak Konut GYO’nun toplam 111 dönüm üzerindeki, 4.2 milyar lira gibi rekor bir teklifle ihale edilen Zeytinburnu Kazlıçeşme arazisinde yükselecek projenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’den önce yurt dışında tanıtımı yapılacak olan projenin adı ‘Büyükyalı’ olarak belirlendi. Proje, Fransa’da düzenlenen gayrimenkul fuarı Mipim’de 14-16 Mart 2016’da yüzünü ilk kez tüm dünyadan yatırımcılara gösterecek. Projenin şu anda mimari proje çalışmaları devam ederken, ÇED süreci tamamlandıktan sonra ruhsatı da alınacak. Proje için öngörülen yatırım miktarı 660 milyon lira olacak.


Özak Yenigün Ziylan Kazlıçeşme projesinin detayları belli oldu!


Konut, otel ve ofis 

Projeyi hayata geçirecek Özak, Yenigün, Ziylan ortaklığının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunduğu proje tanıtım dosyasına göre, projenin, 71 bin metrekarelik Ticaret+Konut imarlı 69 numaralı parselinde, 364 adet rezidans, 572 adet konut, 57...