14 / 05 / 2024

Büyükçekmece emlak danışmanlığı kursuna başvuru nasıl yapılır

Büyükçekmece emlak danışmanlığı kursuna başvuru nasıl yapılır

Büyükçekmece Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle emlak danışmanlığı kurs kayıtları başladı. Peki Büyükçekmece emlak danışmanlığı kurslarına kayıt olmak için nereye başvurmak gerek? İşte iletişim bilgileri...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Emlak Konut Büyükçekmece'deki gayrimenkulünün 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 4009 nolu parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı Plan itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan 14 Aralık 2018 tarihinde askıdan inecek...

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Emlak Konut Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Emlak Konut Büyükçekmece'deki parselin değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Mahallesi mevkii sınırları içerisinde yer alan parselin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Büyükçekmece emlak danışmanlığı kursuna başvuru nasıl yapılır Haberi

Büyükçekmece emlak danışmanlığı kursuna başvuru nasıl yapılır

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü, emlak danışmanlığı kursu veriyor. Büyükçekmece Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü Emlak Danışmanlığı kurs kayıtlarının başladığı bildirildi.


Emlak danışmanlığı kursuna kayıt olmak ve detaylı bilgi için iletişim bilgileri şöyle; 


Adres: Dizdariye Mahallesi Mimarsinan Caddesi No: 3 Kat:2 Büyükçekmece / İstanbul (PK 34500)


Tel: 0212 883 40 00 / 883 35 89