12 / 05 / 2024

büyükçekmece ibb tesisi

büyükçekmece ibb tesisi

Büyükçekmece sahilde yeşillikler içinde minimal tasarımı ve modern mimarisiyle Büyükçekmece Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbullular için stresten uzak tatlı bir mola yeri olacak.

Büyükçekmece'de 21.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

​​​​​​​T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan Mahallesi, 3306 parselde yer alan akaryakıt tesisini 21 milyon 730 bin TL'ye satıyor...

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Büyükçekmece Türkan Saylan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

​Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisi gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesis açılış için gün sayıyor.

Kadir Topbaş Büyükçekmece Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik'' dedi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

İBB Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Silivri köprülerini aydınlatacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Silivri ilçelerinde köprüleri aydınlatmak için tasarım projesi hizmetini 29 Eylül'de ihaleye çıkarıyor. Köprü aydınlatma işinin tasarım projesi 180 günde tamamlanacak.

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı!

Büyükçekmece sahilde yeşillikler içinde minimal tasarımı ve modern mimarisiyle Büyükçekmece Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbullular için stresten uzak tatlı bir mola yeri olacak.

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı!

Büyükçekmece Sosyal Tesisi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Büyükçekmece Sosyal Tesisi dün açıldı...

büyükçekmece ibb tesisi Haberi

büyükçekmece ibb tesisi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluğa dayalı hizmet üretme anlayışıyla İstanbul’un en güzel yerlerini halkın hizmetine sunmaya devam ediyor.


Kaliteli hizmetin ve uygun fiyatların bir arada sunulduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerine bir yenisi daha eklendi. Büyükçekmece sahilde yeşillikler içinde minimal tasarımı ve modern mimarisiyle Büyükçekmece Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbullular için stresten uzak tatlı bir mola yeri olacak. İster bir çay eşliğinde deniz manzarasının tadını çıkarın, ister bir kahveyle günün tüm yorgunluğunu atın ama Büyükçekmece Sosyal Tesisleri’ne mutlaka uğrayın.


Çalışanların güler yüzü ve sıcacık ortamı ile...